Nincs engedélyezve a javascript.
A 4000 éves menyasszony

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub formátumban
Korábbi ár:
990 Ft
Borító ár:
990 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
941 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Fiatal angol lord kutatja az egyiptomi piramisokat, s egy 4000 éves múmiára bukkan, egy no múmiájára. Vérátömlesztéssel és hasonló mesterkedésekkel sikerül életre keltenie: a no szépsége magával ragadja. Szerelmes lesz belé, noül kívánja venni, ám titokzatos ellenségei mindent elkövetnek, hogy megakadályozzák terveiben, és úgy látszik, mintha a régi fáraók átka sújtana le a sírrablóra.
Leírás
Raktári kód:
137179
ISBN:
9789633760703
EAN:
9789633760703
Gyártó kód:
4144
Megjelenés:
2011.
Oldalszám:
180
Nyelv:
magyar
Fiatal angol lord kutatja az egyiptomi piramisokat, s egy 4000 éves múmiára bukkan, egy no múmiájára. Vérátömlesztéssel és hasonló mesterkedésekkel sikerül életre keltenie:
a no szépsége magával ragadja. Szerelmes lesz belé, noül kívánja venni, ám titokzatos ellenségei mindent elkövetnek, hogy megakadályozzák terveiben, és úgy látszik, mintha a régi fáraók átka sújtana le a sírrablóra.
A mu vitathatatlanul a ponyvairodalomhoz tartozik, ám e területen kiemelkedo. Pergo cselekménye, színes világa, néhol mulatságos, néhol rémtörténet-ízu jelenetei feledtetik a ponyvákra jellemzo szegényes jellemábrázolást, és izgalmas, szórakoztató olvasmányt nyújtanak.
Vélemények