Nincs engedélyezve a javascript.
Egészséges agy, jobb memória mindennap

Egészséges agy, jobb memória mindennap

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
6 291 Ft
Borító ár:
6 990 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
6 291 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Egyszerű gyakorlatok minden napra elméd, memóriád, hangulatod, fókuszáltságod, energiád, jó szokásaid és kapcsolataid erősítésére. 365 tanács az egészséges agyért, elméért és a jobb életért!
Leírás
Raktári kód:
218158
EAN:
9789636300500
Megjelenés:
2023.10.27.
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
373
Méret [mm]:
135 x 205 x 26
Nyelv:
magyar
Egyszerű gyakorlatok minden napra elméd, memóriád, hangulatod, fókuszáltságod, energiád, jó szokásaid és kapcsolataid erősítésére. 365 tanács az egészséges agyért, elméért és a jobb életért!

Dr. Daniel Amen pszichiáter és klinikai idegtudós több mint 40 éves klinikai gyakorlatára támaszkodva, több tízezer páciens vizsgálata során szerzett tapasztalataival ismerteti az általa leghasznosabbnak tartott mindennapi szokásokat, amelyek segítségével javíthatod az agyad állapotát, uralhatod az elmédet, fejlesztheted a memóriádat, boldogabbnak, egészségesebbnek érezheted magad, és jobban kapcsolódhatsz azokhoz, akiket szeretsz.

Ha egy éven keresztül beépíted a mindennapi gyakorlatodba a Dr. Amen által kínált 365 szokást, az segíteni fog abban, hogy:
oúgy tudd irányítani az elmédet, hogy a boldogságodat, belső békédet és a sikerességedet szolgálja;
omely ételeket tudod az agyad egészségének szolgálatába állítani;
oéletre szóló stratégiákat tudj kialakítani bármilyen jellegű stressz kezelésére, amellyel szembesülsz;ohogyan szabadulj meg rossz szokásaidtól;omindig olyan céltudatosan élj, ami meghatározza mindennapi cselekedeteidet;
omegismerd a szorongás, depresszió, ADHD és mentális problémák kezelését természetes módszerekkel;
oaz alvásminőséged természetes módszerekkel javuljon;
omegtanuld azokat a legfontosabb, életre szóló leckéket, amelyeket Dr. Amen a több százezer agyról készült felvétel tanulmányozása során fogalmazott meg.

Képzeld el, mi mindent tanulhatnál, ha egy éven át mindennap egy pszichiáter kanapéján ülhetnél. Az Egészséges agy, jobb memória mindennap oldalain egy éven át minden egyes nap olvashatod Dr. Amen, a világ egyik legjelentősebb agyspecialistájának tanácsait. Kövesd egész évben a jó tanácsait, vagy válaszd ki a hozzád legjobban passzoló tippet, hogy jobbá tehesd az életed.
Ma van az a nap, amikor elkezdheted megváltoztatni az életedet apránként, lépésről lépésre.
Vélemények