Emberfeletti erő

Érd el az álomformádat a a tornagyűrűvel!

Emberfeletti erő leírása

"Lenyűgöző kitartott mozdulatok, ámulatba ejtő izomzat – a tornagyűrű segítségével valódi erőre és mobilitásra tehetsz szert. Ha már magabiztosan mozogsz a nyújtón és a párhuzamos korláton, ideje új kihívásokat keresni, és próbára tenni magad a szertorna talán legnehezebb és legizgalmasabb eszközén is!

Gödrösi Ádám, a Street workout mindenkinek és a Street workout haladóknak című könyvek szerzője ebben nyújt segítséget. Gondosan felépített progressziókon keresztül vezet el az alapgyakorlatoktól az ikonikus húzó- és nyomógyakorlatokon át a leglátványosabb, mindenki által irigykedve csodált tornaelemekig, nem feledkezve meg a bemelegítésről, a nyújtásról és a végrehajtáshoz szükséges alaperő és hajlékonyság felépítéséről sem. Bicska vagy kelepfelhúzódás, Skin the cat vagy épp könyökmérleg – Ádám minden apró részletre odafigyelve kísér végig a feladatsorokon, hogy te is tornászhoz méltó erővel és eleganciával tudd végrehajtani a gyakorlatokat, és közben gyönyörűen rajzolt izmokat építs. Akár kezdő vagy, akár haladó, e kötetben biztosan megtalálod az erőnléti állapotodnak megfelelő, a fokozatosság elvét szem előtt tartó végrehajtási módokat.

„Részletesen kidolgozott és nagyon jól felépített könyv! Az alapos bemelegítéstől az alapgyakorlatokon át egészen a keresztfüggésig minden fontos mozdulatot tartalmaz, amire egy hobbisportolónak valaha szüksége lehet. Teljesen kezdőknek és haladóknak is ajánlom, illetve mindenkinek, akit érdekel a testmozgás, hisz a gyűrűvel való edzésből biztosan profitálni fog! A gyűrű ma már nem csak a tornászok eszköze. Örömmel látom, hogy Ádám népszerűsíti és elérhetővé teszi ennek a sporteszköznek a használatát a hétköznapi emberek számára is.” -- CSOLLÁNY SZILVESZTER, olimpiai bajnok tornász

GÖDRÖSI ÁDÁM torna-, akrobatika- és aerobikedző, EQF Level 4 akkreditált személyi edző, masszőr, az SMR System és az FMS szakértője, valamint az Gymnastics Method saját testsúlyos edzésmódszer megalkotója. Edzésein, szemináriumain és videókurzusain a saját edzésmódszerét oktatja, melynek alapját különböző dinamikus és statikus erőelemek elsajátítása képezi, célja pedig az esztétikus, kidolgozott fizikum, a nagyfokú testtudat, illetve az ügyesség és a hajlékonyság magas szintjének elérése. "

24%
4499 Ft
3419 Ft
Előrendelem
Elérhetőség: Nincs készleten, előrendelhető

  • Jaffa Kiadó Kft.
  • Életmód
  • 250 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9789634755210
  • Cikkszám: 1096934
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:
  • Méret: 165x235x20

Kiadó újdonságai

Maradj mellettem
Maradj mellettem
3499 Ft
2659 Ft
24%
Agitátorok
Agitátorok
3999 Ft
3039 Ft
24%

KATEGÓRIA BESTSELLEREI

TOVÁBBI AJÁNLATOK