Nincs engedélyezve a javascript.
Csakragyógyítás

Csakragyógyítás
A testi-lelki harmóniáért

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
3 096 Ft
Borító ár:
3 600 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 096 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Több mint 100 000 eladott példány világszerte! Kötetünk átfogóan és szemléletesen ismerteti a csakrák ősi indiai rendszerét. A csakrák az „örvénylő energiák”...
Leírás
Raktári kód:
125429
ISBN:
9789630976299
EAN:
9789630976299
Oldalszám:
144

Több mint 100 000 eladott példány világszerte!


Kötetünk átfogóan és szemléletesen ismerteti a csakrák ősi indiai rendszerét. A csakrák az „örvénylő energiák” testünkben található központjai, melyek az ember testi, szellemi, érzelmi és lelki egyensúlyát segítenek fenntartani.
A csakragyógyítás lényeges elemei a színek, az ősi mítoszok ismerete, az archetípusok, a testmozgás, a kristályok, a meditáció, a vizualizáció, az eldöntendő kérdések, illetve megerősítések.
A kötet hasznos tanácsokkal, gyakorlati útmutatóval szolgál a csakrák harmóniájának megőrzéséhez, illetve megmutatja, miként szüntethetjük meg az elzáródásokat, és hogyan hozhatjuk újra egyensúlyba testünk energiarendszerét.
Liz Simpson több sikerkönyv szerzője az alternatív gyógymódok és a személyiségfejlődés témakörében. Emellett rendszeresen publikál nemzetközi magazinokban, és hazájában sikeres televízió és rádióműsorokat vezet.

Vélemények