Nincs engedélyezve a javascript.

Miért válasszunk e-könyvet?

Ahogy az újságok olvasásáról átszoktunk az online média fogyasztásra, úgy terjedtek el az ebook-ok is, azaz a digitális könyvek, melyekhez kezdetben szükség volt e-könyv olvasóra, de manapság már akár az okostelefonjainkon vagy laptopjainkon is könnyedén elolvashatóak. E-könyv természetesen bármi lehet: regény, novella, verses kötet, mesekönyv, akár még receptgyűjtemény is. Az e-könyvek leggyakrabban speciális .epub vagy .mobi kiterjesztésű fájlok, melyek a könyv szövegét és illusztrációit is tartalmazzák, van borító és tartalomjegyzék, lábjegyzet is, tehát teljes egészében kész művek - a valódi, papíralapú könyvek online formái.

Az e-könyvek előnye

Számos előnnyel jár, ha az elektronikus olvasmányok mellett tesszük le a voksunkat. Az e-könyvek lényegesen olcsóbbak, mint a papír alapúak, hiszen az előállítási költségük töredéke a hagyományos nyomdai könyveknek. Az e-book környezetbarát, és bármikor, bárhol elérhető, akár a mobiltelefonunkon is olvasgathatjuk. Az e-könyvek kiegészítésként tartalmazhatnak akár hanganyagokat, ábrákat, animációkat is, és természetesen egy színes e-book is könnyedén megvalósítható. Az e-book nem foglal helyet, éppen ezért súlya sincsen. Ráadásul a betűméret is állítható, így a számunkra és szemünknek legideálisabb módon olvashatunk. Ha megvan az ebook-unk, csak egy applikáció kell ahhoz, hogy akár androidos, akár iOS-es készüléken olvassunk, de windows alapú mobilokon is használhatóak.

Rendeld meg új szerzeményedet gyorsan és egyszerűen a BOOK24 kínálatából, még a futárra sem kell várnod, szinte azonnal kezdheted az olvasást!

Ajánló

Cornick Nicola - Titkok és vallomások

Fortune Follyban a földesúr ismét hatályba léptet egy ősrégi adótörvényt, melynek értelmében minden hajadon lány és özvegyasszony köteles vagyona felét adóként neki befizetni, ha egy éven belül nem megy férjhez. A hírre a csendes kis falut elözönlik a hozományvadász agglegények. Laura, az özvegy hercegné azonban hallani sem akar kérőkről mindazok után, amit az elsõ házasságában el kellett viselnie. Még akkor sem, ha egykori szerelmérõl, Dexter Anstrutherről van szó, hiszen tudja, hogy a titok, amelyet őriz, lehetetlenné teszi kettejük közös jövőjét. Dexter sejti, hogy Laura rejteget előe valamit, és elszánja magát, hogy kideríti az igazságot, bármibe kerüljön is.

Titkok és vallomások

Titkok és vallomások

(E-könyv)
Cornick Nicola
Vinton, 2012.

Karpf Anne - Hogyan szeressük az életkorunkat

Ki ne szeretné, ha éveket letagadhatna a korából? Félünk az öregedéstől, bármit megtennénk, hogy elkerüljük. Anne Karpf szociológus arról ír könyvében, mennyire meghatározza az öregedéshez való viszonyunkat történelmünk és kultúránk. Egyúttal szemléletmódunk megváltoztatására ösztönöz, konkrét eseteken keresztül mutatja be, hogy az öregedés életünk szerves része, és akár gazdagító tapasztalat, fejlődési lehetőség is lehet. Korunkban, amikor az erkölcsi és értékrendi zűrzavar egyre nő, az önsegítő könyveknek is megújulásra van szükségük. Az élet iskolája (The School of Life) sorozat, mely olyan mindnyájunkat érintő témákkal foglalkozik, mint a pénz, a munka, a technológia, a szex, a testedzés vagy az egyedüllét, épp erre vállalkozik. Alain de Botton, a sorozat szerkesztője

Hogyan szeressük az életkorunkat

Hogyan szeressük az életkorunkat

(E-könyv)
Karpf Anne
HVG Könyvek, 2016.

Móricz Zsigmond - Úri muri

Az Úri muri (1928) a múlt század végén, a milleneumi idõkben játszódik. Egy alföldi kisváros földbirtokosairól rajzol képet a legnemesebb szépirodalom eszközeivel, egyben jellegzetes alföldi beszédmóddal élve.A regény három súlyos problémával foglalkozik, melyek természetesen Móricz gondjai is. Egyrészt az önpusztító, dáridókkal teli földesúri - dzsentri lét valósághû ábrázolásával annak veszélyére figyelmeztet. Másrészt a környezetébõl kiemelkedõ, a környezeténél értékesebb földbirtokos, Szakhmáry Zoltán alakjában az erõtlenségbõl fakadó lefelé-süllyedés csapdáját mutatja meg. Az erõtlenség jele Szakhmáry kettõs élete is - felesége mellett szeretõt tart. Ez a regény harmadik problematikája: a nõ mint végzet. Más megfogalmazásban: teljes élet csupán igazi társsal lehet, ám ezt olyan nehéz találni...Az író együttérzéssel szemléli alakjait: végül is értékek és hibáikkal együtt értékes magyar emberek kallódnak vagy pusztulnak el. És ezzel a számára oly fontos ország lesz kevesebb, és a nemzet sorsa lesz nehezebb. Az örökké építkezõ, elõre lépõ Móricz saját korához intézi így mondandóját. Trianon után néhány évvel, a lassan konszolidálódó, Bethlen István miniszterelnöksége alatt némileg erõre kapott kicsi haza nem választhatja önpusztítást - bármennyi tragédia, fájó emlék van mögötte és bizonytalan jövõ elõtte. Szakhmáry Zoltán részegen önmaga ellen fordítja a fegyvert: ez is virtus - magyar módra... De az igazi tett - s ezt nem csupán az Ún muri, de Móricz Zsigmond élete és életmûve példázza - nem ez! Megoldás, ám rossz megoldás, út, ám tévút. A legnagyobb virtus, hogy Móricz Zsigmond barátját és fegyvertársát, Ady Endrét idézzük: a muszáj-Herkules sorsának vállalása. (Kaiser László)

Úri muri

Úri muri

(E-könyv)
Móricz Zsigmond
Fapadoskonyv.hu, 2012.

Fedezd fel a Book24 nagyszerű e-könyv kínálatát!