Szűrő

Tegzes Emese könyvek

A lónak nincs árnyéka

Heléne Montardre

„A lovaknak nincs árnyéka” – mondta mindig az apám. Sokáig nem tudtam, mit ért ezen. Egészen addig, amíg Lea be nem lépett az életembe.

Ez a könyv két lányról szól. Az egyiknek van testvére, a másiknak nincs. 
Ez a könyv egy félig elvadult lóról szól, amire már senki se mer felülni. 
Ez a könyv vágtákról, edzésekről, versenyekről, nevetésről, barátságról szól. És az újrakezdésről. És titkokról.

24%
1999 Ft1519 Ft Kosárba

A tojás

(Kis felfedező zsebkönyvek 34.)

Pascale de Bourgoing

Ismered a tyúktojást? És tudod, hogy a kiscsibék mind tyúktojásból bújnak elő? De azt már biztosan nem tudod, hogy a baromfik mellett még számos más állat is tojásból kel ki. És vajon mi az a pete és az ikra? Ebben a kis könyvben ezekre a kérdésekre mond választ találsz.

24%
1790 Ft1360 Ft Készletfigyelés

A ház

Kis felfedező zsebkönyvek 33.

Claude Delafosse

Milyen anyagokból épül fel a ház? Hogyan építkeznek a hideg éghajlatú országokban, és milyen otthonokban laknak ott, ahol nagyon meleg van? Képzeld el, milyen az élet egy úszó házban vagy egy űrállomáson!

24%
1790 Ft1360 Ft Készletfigyelés

A kórház

(Kis felfedező zsebkönyvek 26.)

Charlotte Roederer

Miért kell kórházba menni? Mi történik műtét közben? Ismerkedj meg a gyógyítás világával! Csodálatosan szép, valósághű...
24%
1690 Ft1284 Ft Készletfigyelés

A tűzoltók

(Kis felfedező zsebkönyvek 27.)

Daniel Moignot

A pedagógusok közreműködésével készült sorozat színes képek és átlátszó fóliák segítségével kelti fel a gyerekek érdeklődését a környezetük iránt. A természet, az élővilág, a technika vagy a történelem területéről válogatott témák a legalapvetőbb ismereteket közvetítik a világról. Csodálatosan szép, valósághű rajzok segítenek a környezet megismerésében, a rajzos fóliák lapozgatása közben meglepő felfedezésekre jut az olvasó. A könyvecskéket összegyűjtve minienciklopédia kerül a gyerekek könyvespolcára.
24%
1690 Ft1284 Ft Készletfigyelés

Az őskor

Kis felfedező zsebkönyvek 29.

Ronald Grant

Vajon milyenek lehettek az őseink több millió évvel ezelőtt? Csodáld meg az első művészi alkotásokat, amelyeket...
24%
1690 Ft1284 Ft Készletfigyelés

A delfin

(Kis felfedező zsebkönyvek 28.)

Sylvaine Peyrols

Milyen állat a delfin? Mire vadászik? Hogyan beszél? Ismerd meg ezt a nagyszerű, rendkívül barátságos tengeri emlőst!...
24%
1690 Ft1284 Ft Készletfigyelés

A zene

(Kis felfedező zsebkönyvek 35.)

Claude Delafosse

Melyik a kedvenc hangszered? Fedezd föl a billentyűs, a húros, a fúvós és az ütőhangszereket. Milyen egy igazi nagyzenekar? Készítsd el a saját hangszered!

24%
1790 Ft1360 Ft Készletfigyelés

A bolygók

Kis felfedező zsebkönyvek 32.

Ronald Grant

Jean-Pierre Verdet

A Kis Felfedező Zsebkönyvek interaktív módon keltik fel a kisgyermek érdeklődését az élőlények, a természet, a történelem és a technika iránt. A könyvsorozat tagjai együtt minienciklopédiává állnak össze, amely a legalapvetőbb ismereteket közvetíti a környezetünkről.
24%
1690 Ft1284 Ft Készletfigyelés

A dinoszauruszok

Kis felfedező matricás album

Milyen dinoszauruszok éltek az erdőben? És a síkságokon? A mai állatok állatok közül melyek hasonlítanak a dinókhoz? A hatvan, többször is felragasztható matricasegítségével játszva ismerheted meg a dinoszauruszok világát! A Kis felfedező zsebkönyvek sorozathoz készült vidám oktatóalbumokkal...
24%
1599 Ft1215 Ft Készletfigyelés

A város

Kis felfedező zsebkönyvek 30.

Christian Broutin

Az apró kunyhóktól a modern nagyvárosokig hosszú út vezetett. Hogyan alakultak ki a falvak? Milyenek a sűrűn épített felhőkarcolók és a széles autópályák nagyvárosai? Fedezd fel, hogyan változott a város látképe az őskortól napjainkig! Csodálatosan szép, valósághű rajzok ...
24%
1690 Ft1284 Ft Készletfigyelés