Szűrő

Sütő András könyvek

Anyám könnyű álmot ígér

Sütő András

Sütő András könyvének keretét a Mezőség egyik falujában, Pusztakamaráson, a szüleinek otthonában készült feljegyzések adják, s ebben a keretben egy egész korszak - az ötvenes és hatvanas évek - társadalmi és emberi változásai megnyilatkoznak, nemcsak helyi érvénnyel, hanem országos, sőt európai távlatban.
16%
950 Ft798 Ft Készletfigyelés

A kecske és a három gidó - A rászedett medve - Kukurikú, nagy bojár!

Ion Creanga

Ion Creangă a román gyermekirodalom legkiemelkedőbb képviselője.E könyv három nagyon híres meséjét tartalmazza, amelyeket Sütő András, illetve Vígh Károly fordított magyar nyelvre. A kiadvány értékét nemcsak az eredeti, teljes fordítás közlése növeli, hanem a modern stílusú, de a népi hagyományokhoz ragaszkodó és népi motívumokat felvonultató illusztrációk is.
16%
1990 Ft1672 Ft Készletfigyelés

Volt egyszer egy édesszájú medve

Sütő András

A Cerkabella e modern fabulák újrakiadásával szülők és oktatók segítségére kíván lenni. Hiszen Róka Marci és Lúd-Milla türelmes együttélésének a példája; a szüntelen veszélyben is bátorságot hírdető Tapsifületlen bűbájos története; nem kevésbé a Gyalogfáconok furfangos, minden veszélyt kijátszó észjárása mind-mind példát és továbbgondolási lehetőséget szolgáltat az eljövendő nemzedék számára.
16%
2500 Ft2100 Ft Kosárba