Szűrő

Ruth Ware könyvek

A kulcs fordul egyet

Ruth Ware

RUTH WARE RÉGEN VÁRT ÚJ KÖNYVE A SÖTÉT ERDŐ KÖZEPÉN ÉS A NŐ A TÍZES KABINBÓL UTÁN Nem is ezt kereste, amikor véletlenül rátalált a hirdetésre, a kihagyh...
16%
3990 Ft3352 Ft Kosárba

A nő a tízes kabinból

Ruth Ware

Lo Blacklock újságíró, egy utazási magazinnál dolgozik. Izgalmas előrelépési lehetőség áll előtte: eltölthet egy egész hetet egy VIP-luxushajóúton. Kezdetben Lo kitűnően érzi magát, a kabinok elegánsak, a vacsorák, a partik fényűzőek, a társaság előkelő. De ahogy telik, múlik az idő, hűvös szelek fújják át a hajót, szürke ég telepedik a fedélzetre, és Lo olyan eseménynek lesz szemtanúja, amit korábban csak a rémálmaiban tudott volna elképzelni. Egy nőt kidobnak a hajóból.
16%
3490 Ft2932 Ft Készletfigyelés

Sötét erdő közepén

Ruth Ware

„Mérgező barátságok, egy világtól elzárt ház, egy sötét, hófödte erdő… Mindannyiunk legrosszabb rémálmát és a tökéletes hozzávalókat ötvözi ez a feszültséget keltő, hátborzongató regény.”

Clare Mackintosh


Nora tíz éve nem találkozott Clare-rel. Egy nap otthagyta az iskolát, és többet vissza sem nézett.

Aztán váratlanul meghívják Clare lánybúcsújára. Ezzel lehetőséget kap arra, hogy végre lezárja a múltat…

De a dolgok rosszul alakulnak. Nagyon rosszul.

Van, ami nem maradhat örökké titokban.


Ruth Ware Lewes városában, Sussexben nőtt fel. A Manchesteri Egyetemen szerzett diplomát, azután Párizsba költözött, majd Észak-Londonban telepedett le. Férjezett, két kisgyermek édesanyja. Volt már pincérnő, könyvesbolti eladó, angolnyelv-tanár és sajtóreferens. A Sötét erdő közepén az első krimije.
16%
2990 Ft2512 Ft Készletfigyelés