Szűrő

Robin Donovan könyvek

A legjobb receptek légkeveréses sütőhöz

Robin Donovan

Legyen szó akár szaftos húsokról, akár leveles tésztákról, a légkeveréses sütő révén gyorsabban és ízletesebben készíthetjük el ételeinket. Ám fortélyainak kitanulása és a hagyományos sütőkhöz készült receptek átalakítása nem egyszerű.
24%
4500 Ft3420 Ft Kosárba

Füst és láng

Grillezés és szenvedély

Lincoln Jefferson

Robin Donovan

Nincs jobb a kerti grillen készült ételek füstös-pirult ízénél – és ha még a kertben üldögélő családot és barátokat is hozzávesszük, meg egy hideg italt, nem lehet ennél szebb az élet! Az ínycsiklandó receptek gyűjteménye mindent tartalmaz, ami egy tökéletes grillpartihoz szükséges:

bemutatja az összes klasszikus grillreceptet a hamburgertől az omlós sertéshúson át a sült kukoricáig


elkápráztathatja vendégeit egy sor különleges ízzel, mint amilyen a jerk szűzpecsenye vagy a ragacsos whiskys csirkeszárnyak


házi készítésű köretek, mártások, desszertek és italok receptjeit is tartalmazza, így igazán egyedi grillélményre keríthet sort


telis-tele van ötletekkel és tanácsokkal, hogyan hozhatja ki a legtöbbet grillkészülékéből.
24%
3500 Ft2660 Ft Készletfigyelés

Füst és láng - Grillezés és szenvedély

Lincoln Jefferson

Robin Donovan

Nincs jobb a kerti grillen készült ételek füstös-pirult ízénél - és ha még a kertben üldögélő családot és barátokat is hozzávesszük, meg egy hideg italt, nem lehet ennél szebb az élet! Az ínycsiklandó receptek gyűjteménye mindent tartalmaz, ami egy tökéletes grillpartihoz szükséges:
- bemutatja az összes klasszikus grillreceptet a hamburgertől az omlós sertéshúson át a sült kukoricáig
24%
3990 Ft3032 Ft Készletfigyelés