Szűrő

Gordon Ramsay könyvek

Mennyei halételek

Gordon Ramsay

Gordon Ramsay a többszörös Michelin-csillagos sztárséf  a különlegesen könnyű, mégis intenzív ízvilágú  fogásairól ismert. Miután a Passion For Flavour (Ízek bűvöletében- T.bálint Kiadó, 2010) c. könyve elnyerte a Glenfiddich Év Könyve díjat, figyelmét most azokra a fogásokra irányítja, melyek a legkedvesebbek számára: a halakra és a tenger gyümölcseire.
24%
5950 Ft4522 Ft Készletfigyelés

Ízek bűvöletében

Gordon Ramsay

Gordon Ramsay ma már nemzetközileg elismert séf. Könyvében több mint 100, könnyed és fantasztikusan ízletes fogás receptjét osztja meg velünk. A legfrissebb hozzávalók, minimális vaj és tejszín, valamint a legtisztább, legkifejezőbb ízű  alaplevek segítségével készít olyan káprázatos ételeket, amelyek minden alkalommal elbűvölően hatnak.
24%
5490 Ft4172 Ft Készletfigyelés

Csak könnyedén

Gordon Ramsay

Gordon Ramsay híres könnyed stílusáról, Michelin-csillagos éttermeiről és remek könyveiről, melyekben arról ír, hogyan is főzhetünk éttermi menüt otthon. A Csak könnyedén Gordon új oldalát mutatja be.
24%
7500 Ft5700 Ft Készletfigyelés

Négy évszak ízekben

Gordon Ramsay

Gordon Ramsay, a konyha ördögeként emlegetett háromcsillagos séf új könyvében zseniális szezonális receptjeit gyűjtötte egybe. Nagy-Britannia legfelkapottabb szakácsa megszállottja a kiváló minőségű alapanyagoknak, most is meghökkentő ízeket párosít össze, kifinomult konyhatechnikát alkalmaz.
24%
7500 Ft5700 Ft Készletfigyelés

NEM PISKÓTA - A LEGVAGÁNYABB SÉF ÉLETE

Gordon Ramsay

Mindenki azt hiszi, ismeri az igazi Gordon Ramsayt: goromba, nagyhangú, mániákus és rettenetesen önfejű. Ez most itt az ő valódi története... Gordon Ramsay most először tárja elénk a teljes történetét annak, hogyan lett ő a világ leghíresebb és leghírhedtebb séfje: mesél nehéz gyermekkoráról,...
24%
2999 Ft2279 Ft Készletfigyelés

Játék a tűzzel

A legvagányabb séf elképesztő életútja

Gordon Ramsay

Ismerje meg az igazi Gordon Ramsay-t, a goromba és nyers modorú sztárszakácsot. A "Játék a tűzzel" Ramsay útjának elképesztő történetét dokumentálja: hogyan válhatott beosztott szakácsból a konyha szupersztárjává.
24%
2999 Ft2279 Ft Készletfigyelés

Gordon Ramsay főzőiskolája

Gordon Ramsay

A Gordon Ramsay főzőiskolája nélkülözhetetlen szakácskönyv mindazok számára, akik szeretnék örömüket lelni az otthoni főzésben. A 120 fantasztikus, mégis érthető és egyszerű recept bármelyikének elkészítésével fejedelmi fogásokat varázsolhatunk az asztalra. Ráadásul mindebben a világ egyik legkiválóbb szakácsa lesz a segítségünkre.
24%
7500 Ft5700 Ft Készletfigyelés