Szűrő

Chuck Palahniuk könyvek

Harcosok klubja - Helikon Zsebkönyvek 94.

Chuck Palahniuk

Varró Attila

Chuck Palahniuk bemutatkozó regénye egy új generáció valóságos bibliája lett. Névtelen kisember hőse lélekölő hivatali munkáját és fogyasztói rabszolgalétét megelégelve lázas ámokfutásba kezd, fészekrakó életmódját előbb önpusztító párharcokra, majd nagyvárosi terrorakciókra cserélve, a háta mögött hagyott nagy amerikai Álmatlanságból mind közelebb sodródva a totális tagadás tébolyához.
30%
1999 Ft1399 Ft Kosárba

Harcosok klubja

Chuck Palahniuk

Chuck Palahniuk bemutatkozó regénye egy új generáció valóságos bibliája lett.

Névtelen kisember hőse lélekölő hivatali munkáját és fogyasztói rabszolgalétét megelégelve lázas ámokfutásba kezd, fészekrakó életmódját előbb önpusztító párharcokra, majd nagyvárosi terrorakciókra cserélve, a háta mögött hagyott nagy amerikai Álmatlanságból mind közelebb sodródva a totális tagadás tébolyához.

30%
2499 Ft1749 Ft Készletfigyelés

Harcosok klubja

Chuck Palahniuk

David Fincher 1999-es filmadaptációja óta Chuck Palahniuk bemutatkozó regénye nem csupán kultuszrangig jutott, de az Y-generáció bibliájává vált; karcos kinyilatkoztatásai úgy virítanak képernyőiken és mobilkijelzőiken, akár Paul Coehlo életbölcsességei szüleik falvédőin.
30%
2990 Ft2093 Ft Készletfigyelés

Beautiful you

Chuck Palahniuk

A Harcosok klubja szerzőjének vadonatúj regénye disztópikus világba enged bepillantást: eljön a kor, amikor a nőknek nem lesz többé szükségük férfiakra, hiszen sokkal különb gyönyört remélhetnek a ravasz fortéllyal rájuk tukmált szexkellékektől. Otthagyják családjukat, karrierjüket, bezárkóznak szobájukba, és csak akkor jönnek elő, ha lemerült az...
30%
2990 Ft2093 Ft Készletfigyelés

Kárhozott

Chuck Palahniuk

Chuck Palahniuk legfrissebb - angolul 2011-ben megjelent - regényét tartja kezében az olvasó.
A Harcosok klubjának szerzője ezúttal sem kímél senkit és semmit.
30%
3000 Ft2100 Ft Készletfigyelés

Túlélő

Chuck Palahniuk

A Túlélő Palahniuk harmadik regénye, eredetileg 1999-ben jelent meg. Többi művéhez hasonlóan ezt is szívesen sorolják az úgynevezett horror-szatíra műfajába. A szerző rajongói már jól ismerik az időben visszafelé haladó elbeszélői technikát - a Túlélő főhőse is így meséli el történetét egy repülőgép pilótafülkéjében a fekete doboznak, zuhanás közben.
30%
3490 Ft2443 Ft Készletfigyelés

Altató

Chuck Palahniuk

Chuck Palahniuk ezúttal az információs kor poklába kalauzolja olvasóit. A horror és a fantasy elemeit vegyítő groteszk road-regény minden ízében igazi Palahniuk-mű: sokkoló, megbotránkoztató, elgondolkodtató.
Carl Streator újságíró egy nap különös megbízást kap szerkesztőjétől: a hirtelen bölcsőhalálról kell cikksorozatot írnia. Alighogy nekilát e nem kifejezetten hálás feladatnak, különös felfedezést tesz: az áldozatok mindegyikének ugyanabból a könyvből, ugyanazt a verset - egy afrikai törzsi mondókát - olvasták fel a haláluk előtti este.
30%
3000 Ft2100 Ft Készletfigyelés

Halálraítélt

Chuck Palahniuk

Nem túl gyakori, hogy egy mű főszereplője egy halott. Márpedig Madison Spencer meghal a Kárhozott, Palahniuk előző regényének lapjain, majd pokolra jut, ahol viszont remek társaságba kerül.
30%
2990 Ft2093 Ft Készletfigyelés