Szűrő

Gerlinde Ortner könyvek

Új gyógyító mesék

avagy hogyan segítsen a szülő a gyermeknek a konfliktusok, a félelem és a bizonytalanság leküzdésében

Gerlinde Ortner

Mértéktelen tévézés, szexuális felvilágosítás, testi fogyatékosság, veszekedés, válás. Csupa olyan probléma, amely bármelyik családban előfordulhat. Szülőként vajon megfelelően tudjuk kezelni ezeket a gondokat? Ebben segít Gerlinde Ortner gyermekpszichológus, aki a nagy sikerű Gyógyító mesék folytatásában tizenhárom kényes kérdést jár körül.

16%
1990 Ft1672 Ft Készletfigyelés

Gyógyító mesék

avagy hogyan segítsen a szülő a gyermeknek a félelem és agresszió leküzdésében

Gerlinde Ortner

Mit tegyünk, ha gyermekünk szorong, és rágja a körmét? Hogyan szoktassuk le a csúnya beszédről? Mivel csillapítsuk le, ha agresszív? Hogyan erősítsük meg az önbizalmát? És mit tegyünk, ha rendszeresen ágyba vizel? A tanácstalan, önmagukat vádoló szülők gyakran azt kívánják, bárcsak volna csemetéjükhöz egy használati utasítás, amelyből kiderülne, miben hibáztak eddig, és mit kell másképp csinálniuk! Nekik ajánljuk Gerlinde Ortner könyvét, amelyet sikerrel forgathat minden anyuka és apuka, aki segíteni akar gyermekének a félelem és az agresszió leküzdésében.
16%
2199 Ft1847 Ft Készletfigyelés

Gyógyító mesék

Avagy hogyan segítsen a szülő a gyermeknek a félelem és agresszió leküzdésében

Gerlinde Ortner

Mit tegyünk, ha gyermekünk szorong, és rágja a körmét? Hogyan szoktassuk le a csúnya beszédről? Mivel csillapítsuk le, ha agresszív? Hogyan erősítsük meg az önbizalmát? És mit tegyünk, ha rendszeresen ágyba vizel?
16%
2199 Ft1847 Ft Készletfigyelés