Szűrő

NAGY MIKLÓS könyvek

Anyukamesék

NAGY MIKLÓS

Szergej Szedov

Volt egyszer egy anyuka… Így kezdődik valamennyi mese, de közben annyiféle anyuka feltűnik: afrikai, francia, bátor és kevésbé bátor, feledékeny, figyelmes vagy szétszórt, néhányuk itt él a földön, de van közöttük földönkívüli is, és van, amelyik ejtőernyővel közlekedik … Bár nagyon különböznek egymástól, az életben ugyanolyanok, egy dologban biztosan: a gyerekeiket nagyon szeretik. Nincs a világon olyan ember, akit ne anya szült volna, így ezek a mesék mindenkit érdekelnek, gyereket és felnőttet ugyanúgy. Szedov meséi a modern orosz gyerekirodalom remekei: könnyed, meglepetésekkel teli, vidám, mégis mélyreható történetek. A szeretet fontosságáról szólnak.
16%
2800 Ft2352 Ft Kosárba

Sárvár

NAGY MIKLÓS

"Amikor e szép albumot Önöknek átadjuk, egyúttal betekintést engedünk legféltettebb, legszebb, legbecsesebb titkainba is. Ahogy a családi fényképek örökre megállítják az időt, ugyanúgy vállalkozunk mi is arra, hogy a hol gyorsan, hol lassabban pergő idő homokszemei közül kiválogassuk azokat a pillanatokat - mint apró aranyrögöket -, melyek fontosak számunkra.
Épületek, mint a régmúlt történelem meg-megújuló téglába, kőbe vésett tanúi. Hangulatok, amelyek végigkísérik közös együttléteinket. Találkozások és elválások, színek, hangok, mozdulatok kísérik közös utunkat....
16%
3990 Ft3352 Ft Készletfigyelés