Szűrő

Muraközy László könyvek

Minden egész eltörött

Útteremtés és útfüggőség válságos környezetben

Muraközy László

Könyvünk az Akadémiai Nívódíjas Gazdaságpolitikai kerekasztal sorozatnak immár a hatodik kötete. A kötet szerzői komparatív közelítésben elemzik Magyarország növekedési lehetőségeit, annak európai feltételrendszerét. Mint az Útteremtés és útfüggőség válságos környezetben alcím is utal rá, olyan pályát kell találnunk, amely - tanulva a sikeres nemzetközi tapasztalatokból - szakít a lemaradást konzerváló és erősítő magyar gyakorlattal.
16%
3950 Ft3318 Ft Kosárba

A bizalmatlanság hálójában - A magyar beteg

Tóth Gábor Attila

Chikán Attila

Cserne Péter

Fleck Zoltán

Győrffy Dóra

Muraközy László

Tóth Gábor

Tóth István Zoltán

A magyar társadalom alapvetően bizalmatlan; a társadalom tagjai bizalmatlanok egymással és a közintézményekkel szemben. Márpedig a bizalom - a társadalmi tőke alapvető komponense - rendkívül fontos a gazdaság, széles értelemben a társadalom megfelelő működése szempontjából.
16%
2690 Ft2260 Ft Készletfigyelés

A koreai rejtély

Remetéből világpolgár

Muraközy László

A koreai rejtély mintegy folytatása az Akadémiai Kiadónál megjelent, A japán rejtély - Útteremtő csodák és végzetes zsákutcák című kötetnek, hiszen 20. század második felében Korea, immár a kontinensen, egyfajta gazdasági csodát jelentő pályával szintén felzárkózott a legfejlettebb országok közé.
16%
6200 Ft5208 Ft Készletfigyelés