Szűrő

Mozsárné Magay Eszter könyvek

Angol-magyar, magyar-angol gyerekszótár

A Gyerekszótár a 7-12 éves korosztály első, kifejezetten gyerekeknek készült szótára: A kezdő nyelvtanulókat bevezeti az eredményes szótárhasználatba. A könnyebb használhatóság érdekében egy kötetben mindkét irány megtalálható. Irányonként mintegy 3000 címszót, illetve több mint 5000 példát és kifejezést tartalmaz, ami az adott korosztály teljes szókincsét lefedi. Tematikus rajzokkal segíti a vizuális tanulást, minden tematikus rajzhoz szójegyzék tartozik.
24%
5990 Ft4552 Ft Készletfigyelés

Angol-magyar, magyar-angol tanulószótár

Mozsárné Magay Eszter

P. Márkus Katalin

A Tanulószótár célzottan a nyelvtanuló diákoknak készült, közép- vagy emelt szintű érettségihez és középfokú nyelvvizsgához ajánljuk. Egy kötet két szótárt, azaz mindkét irányt tartalmazza. Kék címszavak és jelentések segítik a könnyebb és gyorsabb keresést. A Tanulószótár minden jelentés megértését példamondatok segítségével könnyíti meg. Nyelvtani és országismereti információs ablakok, tematikus rajzok és rajzos országtérképek segítségével teszi hatékonyabbá és élvezhetőbbé a tanulást.
24%
10490 Ft7972 Ft Készletfigyelés

Magyar-angol munkahelyi szótár - Mindennapi munkához, tárgyaláshoz, levelezéshez

Mozsárné Magay Eszter

P. Márkus Katalin

A szótár főbb jellegzetességei: célzottan az irodai környezetben dolgozók számára összeállított szókincs és példaanyag; a munkahelyi kommunikáció során leggyakrabban használt állandósult szókapcsolatok, kifejezések; több mint 20 000 címszó; nyelvtani ablakok: a legalapvetőbb nyelvtani szabályokban segítenek eligazodni; egyértelmű és könnyen áttekinthet felépítés; kék színű címszavak és kék színű ekvivalensek a jobb elkülönülés és a könnyebb keresés érdekében; az írásbeli kommunikációt segítő mintaszövegek: üzleti levelek, e-mailek és faxok; álláspályázathoz szükséges önéletrajz és motivációs levél
24%
5990 Ft4552 Ft Készletfigyelés