Szűrő

Margitay Zsolt könyvek

Az idegenlégió

Magyar játékosok és edzők a futballvilágban

Margitay Zsolt

Margitay Richárd

Ez a könyv azoknak a nagyszerű magyar labdarúgóknak a pályafutását mutatja be, akik külföldön jelentős, sokszor világrengető sikereket értek el, s játékukkal hírnevet szereztek önmaguknak és dicsőséget hazájuknak.
24%
990 Ft752 Ft Készletfigyelés

Ferencváros-Újpest

A futballháború

Margitay Zsolt

Margitay Richárd

Magyarországon az igazi futballháború évtizedek óta a Ferencváros és az Újpest között dúl. Ezt a találkozót külföldön egész egyszerűen csak Budapest-derbinek nevezik, ami az elmúlt évtizedekben már nemcsak a futballról szól. 
24%
990 Ft752 Ft Készletfigyelés

Hírességek mondták...

Margitay Zsolt

Immár negyedik kötetét vehetjük kézbe a sikeres sorozatnak, mely magyar és külföldi hírességek legszórakoztatóbb mondásait gyűjti egybe. Szerelem, politika, sport: a könyvben az élet minden területéhez találunk útmutatót – igaz, néha érdemes elgondolkodni rajta, hogy tényleg megfogadjuk-e!

24%
2450 Ft1862 Ft Készletfigyelés

Neymar

Egy brazil gyémánt ragyogása

Margitay Zsolt

Margitay Richárd

A brazil labdarúgás minden korszakban kimagasló játékosokat adott a világnak. A dél-amerikai ország ebből a szempontból egyértelműen a földkerekség legjobb gyémántlelőhelyének számít.

24%
2200 Ft1672 Ft Készletfigyelés

600 + 21

A futballvilág humoros mondásai

Margitay Zsolt

„A focihoz mindenki ért”, de legalábbis mindenkinek van róla véleménye. Margitay Zsolt gyűjteményében a focivilág sztárjai mellett híres edzők, hírhedt bírók, sportriporterek, politikusok sziporkázó vicceit vagy éppen megmosolyogtató, „focis” bölcsességeit olvashatjuk.

24%
1990 Ft1512 Ft Készletfigyelés