Szűrő

Loretta Chase könyvek

Az utolsó pokolfajzat

Úri csirkefogók 4.

Loretta Chase

Két erős akarat vad összeütközése…
Ha sikerül baj nélkül kikerülniük az egymással vívott harcból… talán túlélik az igazi veszedelmet is, amely mindenkit fenyeget, aki kedves nekik.
24%
2290 Ft1740 Ft Kosárba

Egy majdnem hölgy

Carsington fivérek 4.

Loretta Chase

Darius Carsington rendkívül intelligens és feltűnően jóképű korhely, aki idejét könnyű erkölcsű nőszemélyek ágyba vitele és tudományos értekezések írása közt osztja meg. Az előkelő társaság tökéletes dámáit különösen unalmasnak találja. De a hibátlan Lady Charlotte Haywardban mégis van valami érdekes és nem teljesen tökéletes. A csillogó, sima felszín alatt Darius valami repedést sejt, s nem tud ellenállni a kísértésnek, hogy kiderítse, mi lehet az.
24%
2290 Ft1740 Ft Készletfigyelés

Az oroszlán leánya

Úri csirkefogók trilógia 1.

Loretta Chase

Esme Brentmor gyengéd szívű, félelem nélküli lázadó, akinek indulatai forróbbak, mint lángoló vörös haja. Titokban arra készül, hogy megbosszulja apja halálát.
24%
2290 Ft1740 Ft Készletfigyelés

Úri csirkefogó

Úri csirkefogók trilógia 3.

Loretta Chase

Jessica Trent elszánt ifjú hölgy, aki elhatározta, bármibe kerüljön is, letéríti ostoba öccsét a pusztulásba vezető útról. Ha meg akarja menteni fivérét, s vele együtt a családját és jövőjét is, magával az ördöggel kell megküzdenie. De őt ez sem riasztja vissza.
24%
2290 Ft1740 Ft Készletfigyelés

Az éjszaka rabjai

Úri csirkefogók trilógia 2.

Loretta Chase

Kilenc éve, a szépséges Leila Beaumont bűnöző apja titokzatos körülmények közt meghalt. Most pedig kegyetlen, erkölcstelen férje is gyilkosság áldozata lett… és az ártatlan Leilát gyanúsítják. Leila elhatározza, mindenképpen kideríti az igazságot, legyen bármilyen kellemetlen is.
24%
2290 Ft1740 Ft Készletfigyelés