Szűrő

Lisa Regan könyvek

Tervezz pólót!

Lisa Regan

Ebben a könyvben megtalálsz mindent, amire szükséged lehet ahhoz, hogy fantasztikus ruhákat és kiegészítőket tervezz! Több mint 140 csillogó matrica Sablonok a kreatív tervezéshez Mintaoldalak Hasznos ötletek, tippek
30%
1990 Ft1393 Ft Készletfigyelés

Dinoszauruszok - Szuper 3D-s kifestő

Lisa Regan

Utazz vissza az időben és fedezd fel ezt a lenyűgöző, ősi világot mégpedig három dimenzióban! Színezd ki a félelmetes dinoszauruszok és repülő hüllők testét, karmait és fogait, majd vedd fel a 3D-s szemüvegedet és figyeld, hogyan kelnek életre a régmúlt idők élőlényei!
30%
999 Ft699 Ft Készletfigyelés

Világűr - Szuper 3D-s kifestő

Lisa Regan

Ezzel a könyvvel könnyen létrehozhatod saját, lenyűgöző 3D-s képeidet! Csak válassz ki egy képet, színezd ki a rajzot, majd vedd fel a 3D-s szemüvegedet és figyeld, hogyan elevenednek meg az űrben játszódó jelenetek!
30%
999 Ft699 Ft Készletfigyelés

Vadállatok - Szuper 3D-s kifestő

Lisa Regan

Ha szereted az állatokat, ezt a kifestőkönyvet is szeretni fogod. A könyvben rengeteg csodás vadállat képét találod, melyeket kiszínezhetsz, és térhatású rajzokon kelthetsz életre! Színezz tollal, ceruzával vagy zsírkrétával, majd vedd fel a 3D-s szemüvegedet, és figyeld, ahogy az állatok szinte leugranak az oldalról!
30%
999 Ft699 Ft Készletfigyelés