Szűrő

L. Frank Baum könyvek

Óz, a csodák csodája

L. Frank Baum

A világhírű történet most Szegedi Katalin montázs-illusztrációival válik valóban varázslatossá. Az Óz, a csodák csodája maga a csoda: Szegedi Katalin kollázs-munkássága igazán az Alice Csodaországban című könyvünkben vette kezdetét, s ezt a fajta technikát most az Ózban is működteti, a maga teljességében világszínvonalon. Képei egyaránt reflektálnak korábbi munkáira és letűnt korok nem feledett mestereire. Az illusztrációk ezúttal is, mint az Alice esetében, eredetileg a harmadik dimezió felé is eléggé kiterjedt farostlemezre készült képek, amelyek nyomdai feldolgozására a kiadó nagy gondot fordított, hogy a ragasztott csipkegallér, az igazi, préselt pipacsok, tollak; kulcsok, magvak és még számos kincs a maga gyönyörűségében hasson majd a reprodukciókon, azaz a kötetben is.
12%
3500 Ft3080 Ft Készletfigyelés

Óz, a nagy varázsló

L. Frank Baum

E mesevilág – és hősei – már sok nemzedék fiataljait gyönyörködtették. A meseregényből több sikeres filmfeldolgozás is készült. E könyvben a teljes szöveget tesszük közzé.
12%
2490 Ft2191 Ft Készletfigyelés

Oz, a nagy varázsló - Hangoskönyv - MP3

L. Frank Baum

Valahol messze, a zölden tündöklő Smaragdvárosban él és uralkodik Oz, a nagy varázsló. Dorka is tőle szeretne tanácsot kérni, hogyan juthatna vissza Kansasba Totó kiskutyájával együtt. Útja során három jó barátra is szert tesz: a bölcsességre vágyó, egyébként éles eszű Madárijesztőre, a magát gyávának valló, bátorságát mégis jó pár alkalommal bizonyító Gyáva Oroszlánra és a „szív nélküli” Bádog Favágóra, akinek bádogtestében érdekes módon mégis érző szív dobog. Mindannyian vágynak valamire, s az út maga ismerteti meg velük, hogy amire vágynak, az nem egy varázsló csodás hatalmától függ, hanem csak önmaguktól.
12%
2990 Ft2631 Ft Készletfigyelés

Oz, a nagy varázsló

L. Frank Baum

A kansasi rónaság közepéről Dorkát és Totó kutyát a forgószél csodás vidékre repíti, a mumpicok országába. Kiderül, hogy a kislány messzire került az otthonától. A jóságos Északi Boszorkánytól megtudja, hogy Smaragdvárosba kell eljutnia Ozhoz, a legnagyobb varázslóhoz, mert csak az ő segítségével térhet vissza az otthonába.
12%
2590 Ft2279 Ft Készletfigyelés