Szűrő

John Keegan könyvek

A csata arca

John Keegan

A világszerte az egyik legtöbbet olvasott hadtörténeti munka, "A csata arca" 1976-ban jelent meg először angolul, és azóta sok nyelven és sokszor kiadták...
24%
3990 Ft3032 Ft Készletfigyelés

Hat hadsereg Normandiában

A D-naptól Párizs felszabadításáig

John Keegan

A Hat hadsereg Normandiában a világhírű hadtörténész, John Keegan egyik alapműve. A második világháború egyik leginkább drámai és sorsdöntő eseményét, a szövetségesek normandiai partraszállását és az azt követő eseményeket meséli el sodró, olvasmányos formában.
24%
4300 Ft3268 Ft Kosárba

Az amerikai polgárháború

John Keegan

Az amerikai polgárháború az egyik leghosszabb és legvéresebb az újabb kor háborúi közül. Ugyanakkor az egyik legrejtélyesebb is. Az Egyesült Államok számtalan háborúja közül ez az, amelyik valóban érdekli az amerikaiakat, ha másért nem, azért, mert máig ebben esett el a legtöbb amerikai.
24%
4900 Ft3724 Ft Készletfigyelés

Az első világháború

John Keegan

Az egyik legismertebb hadtörténész, John Keegan az egyik legfontosabb könyvet írta meg az első világháborúról. Ez a háború nem egy távoli, csak a történelemkönyvek lapjain élő eseménysor, hanem hatásaiban nagyon is jelenvaló, drámai történés - ma is abban a korszakban élünk, amelynek fő körvonalait ez a háború alakította ki.
24%
4990 Ft3792 Ft Készletfigyelés