Szűrő

Joe Navarro könyvek

Beszédes testek

A testbeszéd titkai

Joe Navarro

Szeretnéd ránézésre kiismerni az embereket? Tudni akarod, hogy jöhetsz rá, ha valaki hazudik neked?
24%
4199 Ft3191 Ft Kosárba

Légy kivételes!

Találj rá önmagad legjobb verziójára

Joe Navarro

„Ha tudni szeretnéd, hogyan ismerhetsz ki másokat és nyerheted el magabiztosan a bizalmukat, nem találhatsz jobb tanárt, mint Joe Navarro. Mindenkinek, aki sikerre vágyik – legyen az szakmai, személyes vagy akár mindkettő – el kell olvasnia ezt a könyvet.

24%
4199 Ft3191 Ft Előrendelem

Veszélyes személyiségek - A narcisztikus, a ragadozó, a paranoiás és a labilis viselkedés

Joe Navarro

GYAKORLATI TANÁCSOK ÉS TESZTEK, HOGY ELKERÜLHESSÜK AZ ÉRZELMI ÉS A FIZIKAI BÁNTALMAZÁST

Életünk során valamennyien találkozunk veszélyes személyiségekkel. Lehetnek családtagok, partnerek, házastársak, közeli és távoli barátok, munkatársak vagy akár ismeretlenek. Ha akár csak felületes ismeretségbe kerülünk ezekkel a veszélyes személyiségekkel, könnyen áldozatokká válhatunk. Ezek az emberek annyira sérültek és érzéketlenek, hogy mi hisszük magunkat felelősnek az általuk okozott szenvedésért, miközben ők maguk hallani sem akarnak mérgező viselkedésük megváltoztatásáról.
24%
3599 Ft2735 Ft Készletfigyelés

Beszédes testek

Egy FBI-ügynök emberismereti kézikönyve

Joe Navarro

Szeretnéd ránézésre kiismerni az embereket? Tudni akarod, hogy jöhetsz rá, ha valaki hazudik neked? A közhiedelemmel ellentétben az arc árulkodik legkevésbé az emberek valódi érzelmeiről. Az ujjaink, a lábujjaink vagy a szemöldökünk mozgása ellenben meglepően sokat elárul rólunk.
24%
2990 Ft2272 Ft Készletfigyelés

Árulkodó jelek

Testbeszéd a munkahelyen

Joe Navarro

Joe Navarro, az egykori FBI-ügynök, a viselkedéselemzés nemzetközileg elismert szakértője, a Beszédes testek szerzője megosztja velünk a régen várt választ. Kiderül, mi történik valójában a munkahelyeden vagy épp az állásinterjúkon. Az Árulkodó jelekből megtanulhatod, hogyan fejleszd nem verbális intelligenciádat, hogyan használd a testbeszédet munkád során. Ha pedig állást keresel, megtudhatod, hogyan viselkedj, hogy a mindent eldöntő első benyomás rólad tökéletes legyen!
24%
3490 Ft2652 Ft Készletfigyelés