Szűrő

Helen Exley könyvek - Online könyváruház - Book24.hu

Köszönöm, Anya!

Helen Exley

Köszönöm, édesanyám, hogy az vagy, aki, hogy megmutattad nekem ezt a gyönyörű világot, hogy élethosszig törődsz velem és szeretsz! Gondolatok, vallomások azokról és azokhoz, akiből tényleg csak egy van a világon.
16%
1699 Ft1427 Ft Kosárba

Drága Apa!

Helen Exley

Néha álmodunk magunknak egy igazán rendkívüli, bámulatos apát, aki kedves, erős, melegszívű, és mindig, mindenkor csodálatosan türelmes (de legalábbis majdnem mindig)...
16%
1499 Ft1259 Ft Készletfigyelés

Szerelmesek

Helen Exley

"Két egymást szerető ember egy új világot teremt." (Hans Margolius)  Íme egy különleges ajándékkönyv a szerelemről - remek idézetekkel! A válogatott fotók emberi életünk felejthetetlen pillanatait mutatják be, annak legelső, legtörékenyebb pillanatától kezdve.
16%
1799 Ft1511 Ft Készletfigyelés

Álmodj, remélj!

Helen Exley

"Keresd mindig az ég kékjét, ragyogó fényét. Reméld mindig a napkeltét; ha sír is az egész világ, dalod zengje a reggel hírét meglátod, az vár majd terád." (Részlet a könyvből) A sorozat eddig megjelent kötetei: Barátság; Sok boldogságot!; Szerelem, Mosoly.
16%
1299 Ft1091 Ft Készletfigyelés

Kisfiamnak

Helen Exley

Csöpp ajándék szeretteinknek, kézbe simuló, gazdagon illusztrált formában. "...Haladj büszkén, fiam, az élet nagy csodáin át, szeretetem mndig ott lesz a szívedben." Stuart MacFarlane
16%
1100 Ft924 Ft Készletfigyelés

Barátnőknek

Helen Exley

"A nők közti barátság megfejthetetlen misztérium: az őszinte szeretet, az irigység, az aggódás, az odaadás, a csodálat, az együttérzés bizarr együttese. Meghatározhatatlan, de egy biztos: a benne rejlő erő." (B. L.)
16%
1100 Ft924 Ft Készletfigyelés

A mosoly ajándéka

Helen Exley

A Helen Exley ajándékkönyvekben a legszorosabb emberi kapcsolatokról, a szerelemről, a családi és baráti kötelékekről találunk kifejező, örökzöld bölcsességeket...
16%
1999 Ft1679 Ft Készletfigyelés

Kisfiú

Ajándékkönyv

Helen Exley

A Helen Exley ajándékkönyvek a legfontosabb emberi kapcsolatokkal foglalkoznak: a párok közötti szerelemmel, a családokon belüli és a barátok közti kötelékkel.
16%
1299 Ft1091 Ft Készletfigyelés