Szűrő

García Márquez Gabriel José de la Concordia könyvek

Gabriel García Márquez egy élet

García Márquez Gabriel José de la Concordia

Gabriel García Márquez, a Száz év magány és a Szerelem a kolera idején szerzője az elmúlt ötven év egyik legnagyobb és legnépszerűbb írója, az irodalmi Nobel-díj (1982) mellett egy sereg más kitüntetés birtokosa. Életét és szülőföldjét, Kolumbiát varázslatos regényekké formálta. Gerald Martin nagyszerű életrajza feltárja a könyvek mögött rejlő kemény, lenyűgöző és gyakran humorban gazdag valóságot.
16%
4990 Ft4192 Ft Készletfigyelés

A szerelemről és más démonokról

García Márquez Gabriel José de la Concordia

A hír ott volt a főoltár harmadik fülkéjében, az evangéliumi oldalon. A kőlap az első csákányütéstől darabokra pattant, és egy rézvörös, élő hajzuhatag ömlött ki a kripta üregéből.az építésvezető meg a körülötte lévő emberei egyben akarták kihúzni az egészet, és minél tovább húzták, annál hosszabb volt és dúsabb, egészen a tövéig, mely még hozzá volt tapadva egy gyermekkoponyához.
16%
2490 Ft2092 Ft Készletfigyelés

Nem azért jöttem, hogy beszédet mondjak

García Márquez Gabriel José de la Concordia

Azok a szövegek, amelyeket Gabriel García Márquez ebbe a könyvbe beválogatott, nyilvános felolvasás céljából készültek, és gyakorlatilag az egész életét felölelik, attól kezdve, amit tizenhét éves korában írt Zipaquirában, 1944-ben, hogy elbúcsúztassa az egy osztállyal feljebb járó iskolatársait, egészen addig, amit 2007-ben olvasott fel a Nyelv Akadémiáinak képviselői és a spanyol királyi pár előtt.
16%
2490 Ft2092 Ft Készletfigyelés