Szűrő

Gábor Emese könyvek

Mentsük meg a fákat!

Gábor Emese

Hogyan lesz a legkisebb és leglustább manócskából az erdő megmentője?
Hogyan űzi el Kökény manó a fákat pusztító "gyökérrontók" seregét?
Ez a verses mese hozzásegíti gyermekünket ahhoz, hogy tisztelje, óvja-védje környezetét, ugyanis a természet védelme már kisgyermekkorban is fontos feladat!
12%
1190 Ft1047 Ft Készletfigyelés

A tücsök és a hangyák

Gábor Emese

Ebben a verses mesében a zenélő tücsök nem bűnhődik és megbecsülést nyer a művészet, a muzsikaszó is.
A történetet az erdőszél természetes virágainak változása helyezi évszakok szerint - bár mesebeli mégis valósághű környezetbe.
A növények felismerését segíti a könyv elején és hátulján található játékos határozó.
12%
1190 Ft1047 Ft Készletfigyelés

A kis Katóka

Gábor Emese

Ebből a verses meséből megtudhatjuk, merre sodorja a szél a kis katicabogarat. Részesei lehetünk viszontagságos kalandjainak. Gyorsan száradó könnyei és hamar nyíló mosolya megható percekkel ajándékoz meg minden kisgyermeket.
12%
1190 Ft1047 Ft Készletfigyelés

Hónapsoroló

Gábor Emese

Egy kedves mackó kalandjait kísérhetjük végig az év 12 hónapján keresztül. "Januárban hó esett, Szürkék fenn a fellegek. Február a jégtörő, Lucskot ráz minden cipő. Márciusban ág virít, Cinke új dalt kerekít..."
12%
790 Ft695 Ft Készletfigyelés

Gombaismeret iskolásoknak

Titkot rejtő erdő-mező

Gábor Emese

"Ezt a könyvet 9 éves kor fölött ajánlom az iskolai környezetismereti, biológiai oktatás, szakköri és cserkészfoglalkozások kiegészítőjeként. A kiadvány hasznos lehet az osztálykirándulások, táborok vagy a családi túrák alkalmával is. (...)" (Gábor Emese)
12%
1490 Ft1311 Ft Készletfigyelés

Mese az erdőről

Wass Albert

A világirodalom egyik legszebb meséjét tartja kezében az olvasó, melyben az emberek szívébe az igazi kincseket, a Jóságot, a Szeretetet és a Békességet teszik bele az angyalok. Az öreg Csönd, a szellő és az angyal meséje a Látóembereknek szól, akik megőrizték gyermekkoruk szívbeli érzékenységét, s gyermekeiket Látógyermekké tudják nevelni.
12%
680 Ft598 Ft Készletfigyelés