Szűrő

Eva Dix könyvek

Lovak és pónik - Mi Micsoda Junior Matricás rejtvényfüzet

Sabine Schuck

Eva Dix

A Junior könyv kiváló kiegészítője ez a foglalkoztatófüzet változatos, vidám fejtörőkel, színezőkkel, és egy oldalpár többször átragasztható matricával. Gyere, nézz körül a lovardában, rakd ki az ügyességi verseny képét, és fejtsd meg, melyik lovas melyik lóhoz tartozik! Játékos tanulás.
Gyere velünk a lovastanyára, vezesd át a kiscsikót a labirintuson, vagy színezd ki Fakó csemegéjét!
A Junior könyvsorozathoz kiváló kiegészítés: foglalkoztató füzet, amelyek nemcsak fejtörőket, kifestőket és változatos rejtvényeket tartalmaz, hanem többször átragasztható matricákat is!
A feladatok megoldásával természetesen új ismereteket is elsajátíthatnak az 5-8 éves kis olvasók, s közben jól szórakoznak és a kézügyességük is fejlődik.
27%
1200 Ft876 Ft Kosárba

Az indiánok - Mi micsoda junior 18.

Eva Dix

Milyen volt egy indián falu? Miről tanultak az indián gyerekek? Kiből lehetett törzsfőnök?
Az indiánsátor közepén halkan ropog a tűz. A férfiak holnap hajnalban indulnak a bölényvadászatra. Kicsi Hód és a húga Kacagó Napsugár izgatottan figyelik apjukat, aki a fegyvereit készíti elő. A kisfiú alig várja a másnapot. életében először mehet ő is a vadászokkal. Hogyan zajlik a bölényvadászat? és mit csinálnak az indiánok amikor nem vadásznak?A Mi MICSODA Junior sorozat ezen kötete az indiánok világába kalauzolja el a kis olvasót.Megtudhatják miben hittek az indiánok, hol verték fel a sátrukat és az is kiderül, milyenek voltak az indián ünnepek.érdekes fejtörők és felhajtható kukucskálók teszik még izgalmasabbá a könyvet.Óvodásoknak és kisiskolásoknak ajánljuk!
27%
3490 Ft2548 Ft Készletfigyelés