Szűrő

E.T.A Hoffmann könyvek

Diótörő - diafilm

E.T.A Hoffmann

Megismerjük Marikát, aki karácsonyra egy diótörőt kap keresztapjától. Marika álmában a diótörő herceggé változik és megmenti a kislányt az egérkirálytől, majd varázslatos utazást tesznek különböző népek országaiba. A Diótörő prózában elmondott, klasszikus illusztrációkkal készült meséje könnyen érthetővé teszi a kisgyermekek számára a csodálatos Csajkovszkij balettet is. Angol (N0628) és német (N0660) nyelven is kapható.
24%
1690 Ft1284 Ft Kosárba

Diótörő és egérkirály

E.T.A Hoffmann

A Diótörő és Egérkirály története elsősorban Csajkovszkij világhírű balettjének köszönhetően lett a gyerekek egyik karácsonyi kedvence. E. T. A Hoffmann meséje azonban számos más feldolgozásban is népszerűvé vált, 2018 karácsonyára pedig megérkezik a mozikba a Disney által elkészített változat.

Az eredeti kisregényt most új, modern fordításban és a szöveg szépségéhez illő illusztrációkkal olvashatják gyerekek és felnőttek egyaránt.

24%
2990 Ft2272 Ft Készletfigyelés

Der Sandmann + CD

E.T.A Hoffmann

A mese a Homokemberről szólt, aki esténként gyermekek arcába homokot szór. Ezt érzik, amikor elálmosodnak, amikor úgy érzik, hogy leragad a szemük. Nathanaelben egyre inkább megnőtt a Homokembertől való szorongás, de egyben a kíváncsiság is. A dajka hátborzongató meséje csak alátámasztotta Nathanael gyanúját: a Homokember nem ártalmatlan, mesebeli lény, hanem a valóságban létező szörny..
24%
3290 Ft2500 Ft Készletfigyelés

Nussknacker und Mausekönig + CD

E.T.A Hoffmann

Karácsony éjszakáján kezdődik Diótörő és az Egérkirály háborúja. A kis Marie váratlanul a csata kellős közepén találja magát. Diótörő - akinek valódi kilétét a mese végéig homály fedi - bátorságának és jó szívének köszönhetően legyőzi a gonosz
Egérkirályt, s ezzel önmagáról is elhárítja a rontást. Marie-t csodálatos utazásra viszi a játékok országába, ahol a bűvös képzelet uralkodik.
24%
3290 Ft2500 Ft Készletfigyelés

Fantáziadarabok Callot modorában 1.

Lapok egy utazó rajongó naplójából Jean Paul előszavával

E.T.A Hoffmann

A szerző első gyűjteményes kötete: novelláival, meséivel, zenei elmélkedéseivel. A címben szereplő Callot egy francia grafikus-rézkarcoló művész, aki egy időben igen népszerű volt, és munkássága erősen hatott Hoffmannra. A kötet tartalmazza a Gluck lovag című fantasztikus elbeszélést ...
24%
2500 Ft1900 Ft Készletfigyelés

Diótörő és Egérkirály

Ilse Binting

E.T.A Hoffmann

Karácsony éjszakáján kezdődik a jó Diótörő és a gonosz Egérkirály háborúja, és Marika váratlanul a csata kellős közepébe pottyan! Diótörő - akinek valódi kilétét a mese végéig homály fedi - bátorságának és jó szívének köszönhetően legyőzi a gonosz Egérkirályt, s ezzel önmagáról is elhárítja a...
24%
2490 Ft1892 Ft Készletfigyelés

Az arany virágcserép

E.T.A Hoffmann

Ah, csak még egyszer suhanj, surranj s tekergőzzaz ágak között, te bájos, zöld kígyócska,hogy láthassalak. – Csak még egyszer tekintsrám bűbájos szemeddel! Ah, hisz szeretlek, ésszomorúan, kínok között pusztulok el, ha nemjössz vissza hozzám!
24%
999 Ft759 Ft Készletfigyelés