Szűrő

Dr. Budai László könyvek

Élő angol nyelvtan

Kezdőknek és középhaladóknak

Dr. Budai László

Könyvünk egy négy tagú angol nyelvkönyvcsalád második kötete. Az első kötet az Élő angol nyelvtan. Rendszeres kontrasztív grammatika sok példával, a harmadik az Élő angol nyelvtan.
12%
3980 Ft3502 Ft Készletfigyelés

Élő angol nyelvtan

Rendszeres kontrasztív grammatika sok példával

Dr. Budai László

A kötetet ajánljuk minden angolul tanuló magyar anyanyelvű diáknak, angol szakos tanárjelöltnek és angoltanárnak. A Tárgymutatóra támaszkodva a kezdő és a haladó is megtalálja az igényeinek és a pillanatnyi nyelvtudásának megfelelő részeket.
12%
4980 Ft4382 Ft Készletfigyelés

Angol nyelv - Felkészítő könyv - Közép- és emelt szinthez

Dr. Budai László

BUDAI LÁSZLÓ ÚJ KÖNYVE AZ ÚJ TÍPUSÚ ÉRETTSÉGI VIZSGA SIKERES LETÉTELÉHEZ NYÚJT HATHATÓS SEGÍTSÉGET, MÉGPEDIG NEM EGYSZERŰEN AZZAL, HOGY A VIZSGAKÉRDÉSEKET GYAKOROLTATJA, HANEM ELMÉLYÍTI ÉS FEJLESZTI A NYELVTUDÁSNAK AZOKAT A TERÜLETEIT ÉS ELEMEIT, MELYEK MÉRESE A VIZSGA FONTOS RÉSZE. A TUDATOS NYELVTANULÓK KÖNYVE, AKIK NEMCSAK A VIZSGÁN AKARNAK SIKERESEK LENNI, HANEM JOBBAN is AKARNAK TUDNI ANGOLUL.
12%
990 Ft871 Ft Készletfigyelés

Élő angol nyelvtan

Gyakorlókönyv

Dr. Budai László

Könyvünk az Élő angol nyelvtan című nyelvkönyvcsalád harmadik kötete. E gyakorlókönyv célja kettős: 510 egy- és kétnyelvű gyakorlatával egyrészt a nyelvtani ismereteket gyakoroltatja, másrészt ellenőrzi az előző két kötetből vagy egyéb nyelvkönyvekből elsajátított nyelvtani ismereteket.
12%
2480 Ft2182 Ft Készletfigyelés

Az angol helyesírás szabályai

Gyakorlatokkal és kulccsal

Dr. Budai László

Mit jelent helyesen írni angolul? Jelenti elsősorban a végződés nélküli és a toldalékolt szavak helyes írását: a kis és a nagy kezdőbetűk használatát, a toldalékolás, az összeírás és a különírás, az elválasztás szabályainak az alkalmazását; és jelenti az írásjelek helyes használatát.
12%
1450 Ft1276 Ft Készletfigyelés