Szűrő

David Alderton könyvek

Kutyakód

Útmutató kutyád viselkedésének megértéséhez

David Alderton

Útmutató kutyád viselkedésének megértéséhez. Amikor a kutyád izgatott, tudod, hogy vajon örömét vagy szorongását fejezi ki éppen? Ez a könyv segítségedre lesz a kedvenced által küldött jelek és üzenetek értelmezésében. Azt is megtudhatod, hogy kutyád viselkedésének megértése hogyan fűzheti...
30%
3500 Ft2450 Ft Kosárba

Kutyatár – Hogyan válasszunk kutyát?

David Alderton

E könyv szerző˜je a kutyákat nem fajták szerint csoportosítja, hanem legfontosabb tulajdonságaik szerint: mennyire barátságosak, igénylik-e a sok mozgást stb. Célja ugyanis, hogy az olvasó megtalálja azt a fajtatiszta vagy akár keverék kutyát, amely tökéletesen illik hozzá és otthonához.

30%
5445 Ft3812 Ft Készletfigyelés

Idős kutya a családban

David Alderton

Egy idős kutya a családban óriási felelősséggel jár. Akárcsak egy idős embernek, egy idős kutyának is speciális igényei vannak, amelyekre oda kell figyelni. Azonban egy idős kutya is legalább olyan kiváló társ és barát, mint egy szeleburdi kölyökkutya.
30%
4995 Ft3497 Ft Készletfigyelés

Imádom a macskákat!

David Alderton

Ez a gyönyörű könyv bemutatja a legkedveltebb macskafajtákat. Érdekes adatok és csodás képek segítenek megismerni a legnépszerűbb cicákat - a játékos kedvű szomálitól a kurta lábú munchkinig. Válaszd ki a kedvencedet a több mint 50 fajta közül!
30%
2699 Ft1889 Ft Készletfigyelés