Szűrő

Dag Heward-Mills könyvek

Hűség és hűtlenség - A vádaskodók

Dag Heward-Mills

Talán az egyik legnagyobb ellenség, akivel valaha is találkozhatsz, "a testvérek között lévő vádaskodó". Ha elolvasod Dag Heward-Mills klasszikus könyvét, betekintést nyerhetsz, hogyan kerül bevetésre a vádaskodás fegyvere, és megtudhatod, hogyan győzheted le.
30%
1750 Ft1225 Ft Készletfigyelés

A kenethez vezető lépések

Dag Heward-Mills

Szeretnél felkent lenni? Dr. Dag Heward-Mills ebben a kiemelkedő művében a kenet elnyeréséhez vezető lépéseket osztja meg az olvasóval. A könyv minden bizonnyal áldást fog jelenteni életed és szolgálatod számára. Fedezd fel, milyen lépéseket kell megtenned, hogy felkent lehess!
30%
1950 Ft1365 Ft Készletfigyelés

Vedd át a kenetet!

Dag Heward-Mills

A sikeres és teljes szolgálat nyitja elsősorban a kenet. Sokan próbálják őszinte jó szándékkal Isten munkáját végezni, de nem jutnak messzire, mivel nem ismerték fel, hogy "Nem erővel, sem hatalommal, hanem az én Szellememmel (a kenettel)" [Zakariás 4:6].
30%
1290 Ft903 Ft Készletfigyelés

A kenet kedves hatásai

Dag Heward-Mills

Keresztényként a legnagyszerűbb, legkedvesebb hatás az életedben nem lehet egyéb, mint a Szent Szellemé. Ebből a könyvből megértheted, hogyan befolyásolhatja a Szent Szellem jellemedet, lelkiismeretedet, találékonyságodat, sőt, a szentségre való képességedet is.
30%
1750 Ft1225 Ft Készletfigyelés