Szűrő

Brian Tracy könyvek

Célok! - A célkitűzés kézikönyve - Hogyan tudod megszerezni, amit csak akarsz- gyorsabban mint bármikor gondoltad volna

Brian Tracy

Valósítsd meg álmaidat!
Miért érik el bizonyos emberek az összes céljukat, miközben mások csak ábrándoznak arról, hogy jobb életük lesz? Brian Tracy megmutatja, merre vezet az út a szorongástól a kiteljesedésig. Módszerével több százezer sőt több millió ember jutott el a nincstelenség állapotából a nagy sikerekig. Ebben a könyvében olyan alapelveket mutat be, amelyekkel valóra válthatjuk álmainkat.
12%
2950 Ft2596 Ft Készletfigyelés

Személyes hatékonyság

21 sikerkulcs az időgazdálkodáshoz. Módszerek és technikák bevált rendszere

Brian Tracy

Több mint harminc évig tanulmányoztam az időgazdálkodás fortélyait. Számtalan könyvet olvastam a témában olyan szerzőktől, mint Peter Drucker, Alex MacKenzie, Alan Lakein és Stephen Covey.
12%
1450 Ft1276 Ft Készletfigyelés

Teremtsd újra az életed!

Keress új utakat a sikerhez és a boldogsághoz

Brian Tracy

Hányszor gondoltál arra, amikor tükörbe néztél, hogy minden tökéletes? Elégedett vagyok a munkámmal, fizetésemből pedig még álmaim életstílusát is finanszírozni tudom.
12%
2950 Ft2596 Ft Készletfigyelés

Ütőképes üzletkötés

21 sikerkulcs az üzletkötéshez

Brian Tracy

Ez a könyv azoknak az ambiciózus üzletkötőknek szól, akik a lehető legrövidebb idő alatt szeretnék növelni eladásaikat, és ennek eredményeként jövedelmüket. Azoknak, akik szakmájuk "felső tíz százalékába", azaz a legjobbak közé szeretnének bekerülni. Ők a ma és a holnap "sales" szupersztárjai....
12%
1450 Ft1276 Ft Készletfigyelés

Kreativitás és problémamegoldás

Brian Tracy

A kreatív gondolkodás alapvető fontosságú a sikerünk szempontjából.

Egy vezető ideje legkevesebb ötven százalékát tölti problémák megoldásával. Az ön karrierje szempontjából is fontos, hogy miként képes kezelni a nehézségeket és elhárítani a bajokat. Jó hír, hogy mindenki már a születésétől fogva kreatív. A kreativitás olyan eszköz, melyet a természet bocsát az ember rendelkezésére, hogy életben maradhasson, és megküzdhessen a kihívásokkal, kellő gyakorlással ráadásul meg is tanulható és fejleszthető.
12%
2790 Ft2455 Ft Készletfigyelés