Szűrő

Borbás Marcsi könyvek

Az ínycsiklandozó ételek összehozzák a családot: a vasárnapi ebéd finom magyar ízei minden háztartásban hasonlóak, mégis teljesen egyediek. Épp ezért abban mindenki egyetért, hogy a mama főztjét soha senki nem pipálhatja le.

 

A magyar gasztronómia rejtelmeibe és a házias ízek világába vezetnek be minket Borbás Marcsi könyvei. A hazai finomságok és ízvilágok kedvenc fogásainak fortélyait és titkait mutatja be a szerző szakácskönyveiben. Borbás Marcsi írói karrierje mellett televíziós műsorvezetőként is ismert, azonban a tévében is nagy szerelmének, a gasztronómiának hódol.

Borbás Marcsi könyvek: a házias ízek szerelmeseinek

Könyveiben az ízes ételek mellett személyes vallomások és érzelmek is megjelennek: nagyanyáink legfinomabb főztjeit eleveníti meg. Lesse el a legjobb tippeket Borbás Marcsitól, lepje meg családját a következő hétvégén egy hihetetlen finom magyar különlegességgel.

 

Nézzen szét kínálatunkban, ismerje meg a szerző minden egyes könyvét és tökéletesítse főzőtudását a nagyszerű műveknek köszönhetően! Rendeljen még ma egy példányt Borbás Marcsi szakácskönyveiből!

Tovább

Magyarország finom - Vadregényes kelet

Borbás Marcsi

A Magyarország finom könyvsorozat első kötete (Szívem csücske ország sarka) a nyugati
vidékeken barangolt, mi sem természetesebb tehát, mint hogy ezúttal kelet felé vettem az
irányt. A vadregényes Kelet felé. Vannak, akik azt gondolják, hogy a keleti vidékek kevésbé mutatják magukat, nehezebb
megismerni őket, rejtettebbek a kincseik...
16%
5950 Ft4998 Ft Készletfigyelés

Édes békeidők

Borbás Marcsi

"Ebben a könyvben csupa kipróbált, bárki által elkészíthető sütemény receptjét gyűjtöttük össze, minden titkot és rafinériát leírtunk. Odafigyelve biztos, hogy sikerülni fog minden egyes édesség.
16%
5500 Ft4620 Ft Készletfigyelés

A sűrűje 2.

Borbás Marcsi

"Hiszem, hogy a magyar gasztronómiát alapvetően és meghatározóan azok a fogások alkotják, amelyek a házi konyha kedvenceivé válnak és a családok asztalára kerülnek. Ezek az ételek szerves részét képezik mindennapjainknak, emellett pedig a szeretteinkkel töltött órák emlékének őrzői. Ezeket a recepteket már nagyanyáink is készítettek, majd továbbadták gyermekeiknek, végül mi is megtanultuk az elkészítésüket, és ma már mi szerzünk örömet velük.
Amikor egy család együtt eszik, a vidám beszélgetések közepette megtelik a ház illatokkal, élményekkel, érzelmekkel. Ilyenkor az emberek figyelnek egymásra, erősödik köztük a kötelék, egységüknek jelképe pedig a családi asztal, melyet a következő száz recepttel igyekszem gazdagítani."
16%
5500 Ft4620 Ft Készletfigyelés

A sűrűje

100 szívmelengető recept

Borbás Marcsi

Azt hiszem, hogy a boldogság megszerzésének titka nem más, mint gyakorlatszerűen felismerni a mindennapok örömeit, a legkisebbeket is. Csiszolgatni az érzékünket, amellyel észrevesszük a Jót a legapróbb történésekben is. A gyakorlat teszi a mestert.
16%
5500 Ft4620 Ft Készletfigyelés