Szűrő

Bill O'Reilly könyvek

Az SS kiiktatása - Hajsza a történelem legkegyetlenebb háborús bűnösei után

Bill O'Reilly

Martin Dugard

A Harmadik Birodalom rémtetteire már közvetlenül a második világháború lezárása után fény derült, ezért a népirtást elkövető háborús bűnösök jellemzően a szökés mellett döntöttek. Néhányukat hamar elkapták - mint az SS hírhedt vezérét, Heinrich Himmlert -, mások azonban elkerülték a letartóztatást, köszönhetően egy olajozottan működő szervezetnek, mely éppen az ilyen bűnösök bújtatására szakosodott.
30%
3999 Ft2799 Ft Kosárba

Jézus

Egy kivégzés igaz története

Bill O'Reilly

Roger Martin DuGard

Mintegy 2000 évvel ezelőtt egy szeretett és karizmatikus ifjú „forradalmár” felforgatta a Római Birodalom egyik legtávolabbi tartományát. Miközben a béke és a szeretet erejét hirdette, nagy hatalmú ellenségeket szerzett magának.

A könyv elrepít a korszak forrongó világába, és bemutatja azokat a jelentős hatású eseményeket, amelyek elkerülhetetlenné tették Jézus halálát.

30%
3900 Ft2730 Ft Készletfigyelés

Kennedy

A gyilkosság, amely véget vetett az amerikai Camelotnak

Bill O'Reilly

Az 1960-as évek elején John F. Kennedy, a korszak férfiideálja és az Amerikai Egyesült Államok 35. elnöke, óriási népszerûségnek örvend. Felesége, Jackie pedig bájával, stílusérzékével ejti rabul a világot. Kennedy elnöksége sikerre ítéltetett, akárcsak az Arthur-legendában Camelot városa: az idilli boldogság oázisa reményt és optimizmust jelent a hidegháború sivatagában.
30%
3900 Ft2730 Ft Készletfigyelés

Lincoln

A merénylet, amely örökre megváltoztatta Amerikát

Bill O'Reilly

Roger Martin DuGard

Százötven éve Abraham Lincoln, az Amerikai Egyesült Államok 16. elnöke törvényileg eltörli a rabszolgaságot, majd 1865 tavaszán a véres amerikai polgárháborúban az unió gyõzedelmeskedik a Konföderáció felett.
30%
3900 Ft2730 Ft Készletfigyelés