Szűrő

Bereznay Tamás könyvek

Egyserpenyős receptek

Bereznay Tamás

Mi kell ahhoz, hogy jóízű ételeket készítsünk egy serpenyőben? Elsősorban nyilván egy jó serpenyő, vágódeszka, kés, no meg ötven ínycsiklandó recept, mindez Bereznay Tamás séf, a BOOOK Kiadó gasztronómiai tanácsadójának, a METRO Gasztroakadémia szakmai vezetőjének, a Hentesek című főzőműsor házigazdájának, és számos, hazánkban, de külföldön is ismert szakácskönyv szerzőjének tálalásában.
24%
4990 Ft3792 Ft Készletfigyelés

Mesék a konyhából

Bereznay tamás receptjei alapján

Bereznay Tamás

Rendhagyó, minden szabályt felrúgó kötet ez: egyszerre tanulságos mesekönyv, látványos képeskönyv és hasznos receptkönyv, melyben minden meséhez egy könnyen elkészíthető recept is tartozik.
24%
1990 Ft1512 Ft Készletfigyelés

Németország ízei

Bereznay Tamás

Bereznay Tamás harmadik könyvét tartja most kezében az olvasó. A közismert szakács, akinek Mai magyar konyha és Süteményeskönyv c. kötetei óriási közönség- és szakmai sikert arattak, ezúttal a német konyhát veszi górcső alá.
24%
4990 Ft3792 Ft Készletfigyelés

Mai magyar konyha

Bereznay Tamás

Bereznay Tamás a Nők Lapja népszerű rovatvezetője, a Kárpátia Étterem séfje, a Köztársasági Elnök szakácsa. Kötetében szinte az összes hagyományos magyar recept helyet kapott a túrós csuszától a halászleven keresztül a mákos gubáig.
24%
3990 Ft3032 Ft Készletfigyelés

Főzni gyerekjáték

Bevált receptek sietős anyukáknak

Bereznay Tamás

Mit főzzek? – teszi fel magának naponta a kérdést sok százezer háziasszony a világon. Mit főzzek, ami hamar elkészül, nem drága, finom, és még a gyerekek is megeszik? Mit főzzek, ami mindezen túl még lehetőleg egészséges is?
24%
2990 Ft2272 Ft Készletfigyelés