Szűrő

Bárdos András könyvek

Stan és Pan

Vadászat Mengelére

Bárdos András

Két férfi les egy ablakot, felbukkan-e ott Mengele. Áznak-fáznak a hajnali harmatban, étlen-szomjan. Egyikük fogával tépné szét az anyja gyilkosát. A másik azt gondolja, nem érdemes elfogni egy rémalakot.
16%
2990 Ft2512 Ft Készletfigyelés

A Fantomtól a Mamma Miáig - A Madách Színház titkai

Bárdos András

Rényi Ádám

Nagy utat járt be a Madách Színház tíz év alatt. Zenés színházzá lett, Európa-szerte ismert és elismert előadásokkal a musical világ legnagyobb sikereivel. Nem volt egyszerű az út. A megbocsátó félmosolyoktól vagy éppen a sok összevont ítészi szemöldöktől a vitathatatlan sikerig, a művész színháztól a West End színvonalig, Az Operaház fantomjától a Mamma Miáig.
16%
5490 Ft4612 Ft Készletfigyelés

Vágó István: Kinyitom a számat! - Új fejezetekkel

Bárdos András

Új fejezetekkel kiegészülve jelenik meg a tavalyi év egyik könyvszenzációja. Feje tetejére állt a világ Vágó Istvánnal az első kiadás óta. Ahogyan azt még a megjelenés előtt megjósolta. Elveszítette állását, sok-sok újabb ellenséget szerzett, nyugdíjba ment. De miért alakult így mindez, mi történt vele, és milyen újabb titkokról rántja le a...
16%
2990 Ft2512 Ft Készletfigyelés

Ítélet

Bárdos András

Lesz-e háború cigányok és nem cigányok közt Magyarországon? Vajon, ha kitörne egy halálosnak hitt járvány, egymást segítenék, vagy éppen egymásnak esnének az emberek? Bárdos András regénye az első kiadás óta semmit nem veszített aktualitásából.
16%
2990 Ft2512 Ft Készletfigyelés