Szűrő

Barabás Szilvia könyvek

Szókártyák német nyelvből A1-A2 szinten - Kezdőknek

Barabás Szilvia

A nyelvi szókártyák mozgalmasabb, érdekesebb gyakorlást tesznek lehetővé, mint a hagyományos szótárak és szószedetek. A szókártyákkal való tanulással szert tehet 19 témakör, ezen belül jó néhány beszélt nyelvi fordulat alapszintű ismeretére. A kártyákon a példamondat a címszó kihagyásával is megtalálható: a szókincsfejlesztés a kihagyott címszó behelyettesítésével még hatékonyabbá válik. Így ellenőrizni tudja, valóban rögzült-e az újonnan tanult szó. A különböző színű fejlécek megkönnyítik a kártyák téma szerinti csoportosítását, és segítenek egy-egy szócikk megtalálásában.
Kezdő szintű nyelvtanulóknak ajánljuk a kártyákat. A doboz összesen 800 db kártyát tartalmaz.
12%
4880 Ft4294 Ft Készletfigyelés

Einfach Wörtertraining - 400 német szókártya - Kezdő szinten

Barabás Szilvia

Gyorsan, könnyedén, lapozgatás nélkül szeretné bővíteni szókincsét? A szókártyákkal való gyakorlás által szert tehet 10 témakör - ezen belül jó néhány beszélt nyelvi fordulat - megbízható ismeretére, így az idegen nyelvi beszéd és szövegértés sem jelenthet majd problémát. Gyakoroljon naponta 10 percet, ismételjen a kártyákon található példamondatok és azok magyar fordítása segítségével akár utazás vagy várakozás közben is!
A doboz 400 kártyát tartalmaz, kezdő nyelvtanulóknak ajánljuk.
12%
2999 Ft2639 Ft Készletfigyelés

Einfach Wörtertraining - 400 német szókártya - Haladó szinten

Barabás Szilvia

Gyorsan, könnyedén, lapozgatás nélkül szeretné bővíteni szókincsét? A szókártyákkal való gyakorlás által szert tehet 10 témakör - ezen belül jó néhány beszélt nyelvi fordulat - megbízható ismeretére, így az idegen nyelvi beszéd és szövegértés sem jelenthet majd problémát. Gyakoroljon naponta 10 percet, ismételjen a kártyákon található példamondatok és azok magyar fordítása segítségével, akár utazás vagy várakozás közben is!
A doboz 400 kártyát tartalmaz, haladó nyelvtanulóknak ajánljuk.
12%
2999 Ft2639 Ft Készletfigyelés