Szűrő

Anna Barnes könyvek

Nyugalom

Anna Barnes

A nyugalmi állapot elérésre talán elérhetetlennek tűnik, de gyakorlással ez is lehetséges, és ez felbecsülhetetlen hatással lehet az életedre. A könyv segítségével megtanulhatod és tökéletesítheted a módszereket, amikkel teljesen ellazíthatod az elméd és a tested.

Ez az élvezetes útmutató átfogó tanácsokat ad, hogy a harmonikus mindennapok elérése érdekében:

– milyen technikákkal tudod lecsendesíteni az elméd

– hogyan maradj kiegyensúlyozott a munkahelyeden és otthon egyaránt

– hogyan támogathatod nyugodt életed kialakítását mozgással és táplálkozással

Ez a könyv – tele tippekkel, segítő idézetekkel és nyugtató gyakorlatokkal – segíteni fog, hogy nyugodtabban érezd magad a világban, és hogy felkészültebben birkózhass meg azokkal a dolgokkal, amik igazán számítanak.

12%
2790 Ft2455 Ft Készletfigyelés

Önbizalom

Anna Barnes

Érezd ​​jól magad a bőrödben, és higgy a képességeidben! 
Te értékeled önmagad? Kész vagy a világ tudtára adni képességeidet és a benned rejlő jót, vagy inkább rejtőzködsz? Ha kételkedsz önmagadban, sőt sokszor bírálod is, akkor ezek az önbizalomhiány jelei is lehetnek, mely visszatarthat téged és megakadályozhatja, hogy elérd a teljes potenciálodat. Az emberek önbizalma törékeny és nem mindenkinél van jelen, ezért sokszor fejlesztésre és megerősítésre szorul. A magabiztos gondolkodást és viselkedést lehet gyakorolni, és idővel szokássá válhat. Tanuld meg ezzel az élvezetes útmutatóval szeretni önmagad és leküzdeni bizonytalanságod! 
A könyvben található könnyen követhető tippek segítenek megérteni, hogy mi befolyásolja az önbizalmat, és hogy hogyan fejlesztheted a magabiztosságod és az önbecsülésed egészséges szintre. 
Olyan gondolatokat, inspiráló idézeteket, gyakorlatias tanácsokat és technikákat olvashatsz a magabiztosság megerősítéséhez, melyek által megtudhatod: 
– hogyan befolyásolják a gondolataid a magadról alkotott képet; 
– hogyan sajátíthatod el a magabiztos viselkedés fortélyait; 
– hogyan étkezz, pihenj és mozogj, hogy nagyobb legyen az önbizalmad; 
– mikor szükséges kezeléseket és terápiát igénybe venned.

Légy Önmagad legjobb változata önbizalmad fejlesztésével!

12%
2790 Ft2455 Ft Készletfigyelés