Szűrő

Lego Star Wars

LEGO Star Wars - Csillagközi pilóták

ajándék Biggs Darklighter minifigurával

Hívd a fiatal hősöket..., és készülj egy galaktikus kalandra ebben az akciódús LEGO® Star Wars™ foglalkoztatóban! Állítsd össze Biggs Darklighter minifiguráját, csatlakozz a lázadó pilótákhoz, és száguldj keresztül velük a galaxison!
24%
2199 Ft1671 Ft Kosárba

Lego Star Wars - Galaktikus ütközetek

Készen állsz egy akciódús LEGO® Star Wars™ kalandra? Mindenki kedvenc protokolldroidja, C-3PO bemutatja neked a galaxis legbátrabb lázadóit, és most te is részt vehetsz legmerészebb csatáikban!

Állítsd össze C-3PO minifiguráját, és vedd üldözőbe az ellenséget, harcolj, küzdd át magad a rejtvényeken és képregényeken ebben a lenyűgöző LEGO® Star Wars™ foglalkoztatókönyvben!

24%
1999 Ft1519 Ft Készletfigyelés

Lego Star Wars - Hihetetlen űrhajók - minifigurával

Üdv a LEGO Star Wars univerzumban! Poe Dameron, az Ellenállás legjobb pilótája és hűséges barátja, az egykori rohamosztagos Finn bemutatja neked a galaxis legszuperebb űrhajóit! Állítsd össze Poe Dameron minifiguráját, oldd meg a feladványokat, és olvasd el a vicces képregényeket!
24%
1999 Ft1519 Ft Készletfigyelés

Lego Star Wars - Kalandozások a világűrben

Ajándék R2-D2 minifigurával

Az Erő legyen veled a LEGO Star Wars™ univerzumaban! Csatlakozz a galaktikus hősökhöz hihetetlen kalandjaikban, és mentsd meg a galaxist a gonosztevőktől. Oldd meg a feladványokat, olvasd el a mulatságos képregényeket, és állítsd össze a saját szupermenő R2-D2-minifigurádat!

24%
1999 Ft1519 Ft Készletfigyelés

Lego Star Wars - Örök Lázadók - minifigurával

Legyél a Lázadók Szövetségének új és bátor harcosa, aki kiáll a gonosz Birodalom ellen! C-3PO és R2-D2 vicces történetei pedig biztosítják, hogy a küldetés alatt ügyesen megoldd az utadba kerülő feladványokat!
Ajándék Kordi Freemaker minifigurával
24%
1999 Ft1519 Ft Készletfigyelés