Webáruházunkban történő vásárlás során többféle fizetési módot kínálunk:

1. Átvételkor fizetek (Foxpost: bankkártya, Pick Pack Pont: készpénz/bankkártya, házhozszállítás és GLS csomagpont: készpénz/bankkártya)

2. Most fizetek – bankkártyával (SimplePay)

3. Most fizetek – AJI kártyával


1. Átvételkor fizetek

Ez a fizetési mód az alábbi szállítási módoknál választható: Foxpost Automata, Pick Pack Pont, házhozszállítás és GLS átvételi pont csomagautomatákban választható, szolgáltatási díja: 299 Ft, mely a vásárlási folyamat végén a szállítási díjjal együtt a megrendelésében megjelenik. Akciós kedvezmények, kuponok erre a szolgáltatás díjra nem érvényesíthetők.

Fizetés menete: A megrendelés megerősítése után közvetlenül nincs dolga. A kiválasztott szállítási mód szerint az átvételkor fizesse ki csomagját bankkártyával vagy készpénzzel.

Book24 átvételi pontoknál ezt a fizetési módot nem választhatja.

 

2. Most fizetek – bankkártyával (Simple)

Vásárlással egyidőben történő online bankkártyás fizetés az OTP SimplePay rendszerén keresztül, szolgáltatási díja nincsen.

Használható bankkártyák: Mastercard, Maestro, VISA, VISA Electron

Fizetés menete: A megrendelés megerősítése után átirányítjuk a SimplePay fizetési oldalára, ahol töltse ki a szükséges mezőket (kártyaszám, lejárati dátum, tulajdonos neve, CVV kód), majd hagyja jóvá a fizetését. A vásárlás összege pillanatokon belül megérkezik a SimplePay-hez, amiről a BOOK24 is azonnal értesítést kap, mely alapján számlája is pillanatokon belül elkészül és megküldésre kerül email fiókjába.

Az online bankkártyás fizetés biztonságos. A SimplePay oldalán megadott adatok védettek, külső szereplő által nem megszerezhetőek, azokat a Book24 nem látja, azokról információt nem kap.

 

3. Most fizetek – AJI kártyával

Vásárlással egyidőben történő online AJI kártyás fizetés, szolgáltatási díja nincsen. Az AJI kártyával történő fizetés nem vonható össze egyéb fizetési módokkal, kérjük, hogy bizonyosodjon meg róla, hogy a kártya egyenlege fedezi a rendelés teljes értékét. Book24 könyvutalvány vásárlása AJI kártyával nem lehetséges.

Fizetés menete: A megrendelés megerősítése után felugró ablakban kell megadni az AJI kártya számát, majd a Fizetés gombra kattintani. Esetleges sikertelen tranzakciónál a fizetés feldolgozáskor hibaüzenet látható.

AJI kártyával csak online fizetés lehetséges, azaz „Átvételkor fizetek” fizetési módnál az AJI kártya nem használható.