BOOK24 HŰSÉGPROGRAM SZABÁLYZATA

 

Kedves Vásárlónk!

Köszöntjük a BOOK24 Könyváruházban és szeretettel üdvözöljük törzsvásárlóink között.

A BOOK24 Hűségprogram használata előtt kérjük, olvassa el az alábbi szabályzatot!

 

Mi az a BOOK24 Hűségprogram?

A BOOK24 Hűségprogram a BOOK24 Könyváruház (book24.hu) törzsvásárlói kedvezményprogramja.

 

Hogyan igényelhető a BOOK24 Hűségkártya?

BOOK24 Hűségkártya ingyenes és nem szükséges külön igényelni.

Elegendő a BOOK24 Könyváruház regisztrációs oldalán (www.book24.hu/regisztracio) megadni a felhasználói adatokat, azaz regisztrálni az oldalon és ezzel automatikusan jogosulttá válik a Vásárló a BOOK24 Hűségprogram nyújtotta kedvezményekre.

A regisztrálás során szükséges, hogy a Vásárló megfelelően kitöltse a regisztrációs adatlapot. A kitöltéssel elfogadja a BOOK24 Hűségprogramjának szabályzatát.

Az adatok rögzítése a rendszerben azonnal és automatikusan megtörténik. A regisztráció után már az első vásárlás alkalmával elkezdődik a Hűségprogramban való részvétel.

 

Hogyan és hol használható a BOOK24 Hűségkártya?

A BOOK24 Hűségkártya a BOOK24 Könyváruházban (book24.hu) használható.

A kedvezményeket a BOOK24 Könyváruházban található termékekre, az e-könyveket kivéve, a weboldalra történő belépés után lehet igénybe venni.

A BOOK24 Könyváruházban történt vásárlások automatikusan és folyamatosan bekerülnek a BOOK24 elektronikus nyilvántartásába. Minél nagyobb a nyilvántartott vásárlások halmozott értéke, annál nagyobb kedvezmény jár a Vásárlónak, az alábbiak szerint:

Figyelem!

2020. április 24-től visszavonásig minden vásárlónak minimum 12% kedvezményt adunk minden nyomtatott könyvre.

16%-os alapkedvezményünk 2019. november 22 - 2020. március 23. között érvényes.

ségkártya kedvezmény

Halmozott vásárlás összege

induló szint, első vásárlás alkalmával
2 lezárt vásárlás után, 20 000 Ft alatt
20 000 Ft – 39 999 Ft
40 000 Ft – 79 999 Ft
80 000 Ft felett

 

A kedvezmények részletes ismertetése:

A kártya kedvezménye nem vonható össze más akciókkal, vagy egyéb kedvezményekkel, kivéve akkor, ha ez az akciós anyagokon, akciós szabályzatokban külön említésre kerül.

Amennyiben már az első, vagy az első két vásárlás összege eléri, vagy meghaladja a 20 000 Ft-ot, úgy a Vásárló a lezárt vásárlása után, a következő szintre, a 15% kedvezményszintre lesz jogosult. Így előfordulhat olyan eset is, hogy a Vásárló az első vásárlása után az induló 5% kedvezményszintről egyből a 15%-os kedvezményszintre kerül.

 

A vásárlási összegek gyűjtésének időszaka:

Egy éves időtartam alatt (január 1. - december 31.) folyamatosan gyűlnek a Hűségprogramban a vásárlások összegei.

A folyamatosan halmozott egyenleg alapján automatikusan módosul az aktuális kedvezmény mértéke.

A halmozott összegek minden év december 31-én lenullázódnak, azonban a december 31-i egyenlegnek megfelelő kedvezmény a következő esztendőben is megilleti a Vásárlót.

(példa: ha december 31-én a Vásárló halmozott vásárlásainak összege 42 000 Ft, így a 20%-os kedvezményszinten van, akkor a következő évben 20% kedvezményre jogosult, csak a vásárlásainak halmozott összege kerül nullázásra.)

Azon Vásárlóink, akik a december 31-én lezárt kedvezményszinttel rendelkeznek, azonban a következő esztendőben a vásárlásaik halmozott értéke nem éri el a kedvezményre jogosító szintet, akkor 10%-ban rögzítjük kedvezményüket.

 

2014. évi jóváírás:

A Hűségprogram 2015. februári indítasakor a BOOK24 Könyváruház 2014. november havi indításától kezdődően visszamenőlegesen is jóváírjuk Vásárlóink eddig halmozott vásárlási összegeit, ezzel is szeretnénk megköszönni Vásárlóink korábbi megrendeléseit.


Egyéb szabályok:

Tájékoztatjuk, hogy a futáros házhozszállítási vagy csomagponti kiszállítási költségek értéke is halmozódik a hűségprogramban.

Nem a megrendelések összegei, hanem a kifizetett és lezárt vásárlások összegei halmozódnak, azaz a vásárlások összegei nem a megrendelések feladásakor, hanem a megrendelések lezárásakor, a kifizetésekor halmozódnak, online bankkártyás fizetés esetén azonnal, banki átutalás, és/vagy utánvétes rendelés esetén pedig az átvétel után.

A regisztrációs adatlap kitöltésével és aláírásával a Vásárló elfogadja a BOOK24 Hűségprogramjának a Szabályzatában leírtakat. A regisztrációs adatlapon mindenki csak a saját adatait rögzítheti.

Amennyiben a BOOK24 Hűségprogramjának bármely részével visszaélés történik, a BOOK24 Zrt. jogosult az illető magán-, vagy jogi személy részvételét a BOOK24 Hűségprogramban felfüggeszteni vagy megszüntetni, beleértve a kapcsolt kedvezményeket is.

Ha a nyilvántartott vásárlási érték jogosulatlanul vagy visszaélés révén került a nyilvántartásba, a BOOK24 Zrt. jogosult azt a nyilvántartásból törölni és a Hűségkártya használatát letiltani.

A BOOK24 Zrt. jogosult a Hűségprogramjának a szabályzatát a résztvevők beleegyezése és külön tájékoztatása nélkül bármikor módosítani, megváltoztatni, amennyiben a mindenkor érvényes szabályzatot betekintésre hozzáférhetővé teszi a book24.hu könyváruház weboldalán.

A szabályzatban hivatkozott forintértékek minden esetben ÁFA-val növelt bruttó értéket jelentik.

A BOOK24 Hűségkártya nem fizetőeszköz.

A BOOK24 Hűségkártya nem értékesíthető.


Adatok kezelése és védelme:

A regisztrációs adatlap kitöltésével a Vásárló hozzájárul, hogy a megadott információkat - beleérve személyes adatait is - a BOOK24 Zrt. elektronikus nyilvántartásba felvegye és feldolgozza, vagy alvállalkozóval feldolgoztassa.

Az adatkezelés és feldolgozás célja a BOOK24 Hűségprogram működtetése, a vásárlói igények jobb kiszolgálása, a Vásárlónk hatékonyabb tájékoztatása a vásárlási lehetőségekről. Az adatokat a BOOK24 Zrt., vagy alvállalkozója bizalmasan kezeli, azt harmadik félnek nem adja ki.

 

Felelősség:

A BOOK24 Zrt. nem felel a Hűségprogrammal kapcsolatos visszaélésekért, valamint a regisztráció során megadott adatok belépési adatok (e-mail cím + jelszó) elvesztése, ellopása, megsemmisülése miatti károkért.

 

A BOOK24 Könyváruház üzletszabályzata és általános szerződési feltételei:

www.book24.hu/oldal/book24-uzletszabalyzat

 

BOOK24 Ügyfélszolgálat:

További kérdésekben a BOOK24 Ügyfélszolgálata készséggel áll szíves rendelkezésükre: www.book24.hu/ugyfelszolgalat