Book24_Hűségprogram

BOOK24 HŰSÉGPROGRAM SZABÁLYZATA

Kedves Vásárlónk!

Köszöntjük a BOOK24 Könyváruházban és szeretettel üdvözöljük törzsvásárlóink között.

A BOOK24 Hűségprogram használata előtt kérjük, olvassa el az alábbi szabályzatot!

 

Mi az a BOOK24 Hűségprogram?

A BOOK24 Hűségprogram a BOOK24 Könyváruház (book24.hu) törzsvásárlói kedvezményprogramja.

 

Hogyan csatlakozhatok a Hűségprogramhoz?

BOOK24 Hűségprogram ingyenes és nem szükséges külön igényelni.

Elegendő a BOOK24 Könyváruház regisztrációs oldalán (www.book24.hu/regisztracio) megadni a felhasználói adatokat, azaz regisztrálni az oldalon és ezzel automatikusan jogosulttá válik a Vásárló a BOOK24 Hűségprogram nyújtotta kedvezményekre.

A regisztrálás során szükséges, hogy a Vásárló megfelelően kitöltse a regisztrációs adatlapot. A kitöltéssel elfogadja a BOOK24 Hűségprogramjának szabályzatát.

Az adatok rögzítése a rendszerben azonnal és automatikusan megtörténik. A regisztráció után már az első vásárlás alkalmával elkezdődik a Hűségprogramban való részvétel.

Hogyan és hol használható a BOOK24 Hűségprogram?

A BOOK24 Hűségprogram a BOOK24 Könyváruházban (book24.hu) használható.

A kedvezményeket a BOOK24 Könyváruházban található termékekre, az e-könyveket, CD, DVD termékeket kivéve, a weboldalra történő belépés után lehet igénybe venni.

A BOOK24 Könyváruházban történt vásárlások automatikusan és folyamatosan bekerülnek a BOOK24 elektronikus nyilvántartásába. Minél nagyobb a nyilvántartott vásárlások halmozott értéke, annál nagyobb kedvezmény jár a Vásárlónak, az alábbiak szerint:

Hűségprogram szintjei

 

A kedvezmények részletes ismertetése:

A kártya kedvezménye nem vonható össze más akciókkal, vagy egyéb kedvezményekkel, kivéve akkor, ha ez az akciós anyagokon, akciós szabályzatokban külön említésre kerül.

A vásárlási összegek gyűjtésének időszaka:

Egy éves időtartam alatt (január 1. - december 31.) folyamatosan gyűlnek a Hűségprogramban a vásárlások összegei.

A folyamatosan halmozott egyenleg alapján automatikusan módosul az aktuális kedvezmény mértéke.

A halmozott összegek minden év december 31-én lenullázódnak, azonban a december 31-i egyenlegnek megfelelő kedvezmény a következő esztendőben is megilleti a Vásárlót.

(példa: ha december 31-én a Vásárló halmozott vásárlásainak összege 42 000 Ft, így a 20%-os kedvezményszinten van, akkor a következő évben 20% kedvezményre jogosult, csak a vásárlásainak halmozott összege kerül nullázásra.)

Azon Vásárlóinknak, akik a december 31-én lezárt kedvezményszinttel rendelkeznek, azonban a következő esztendőben a vásárlásaik halmozott értéke nem éri el a kedvezményre jogosító szintet, 10%-ban rögzítjük kedvezményüket.

2014. évi jóváírás:

A Hűségprogram 2015. februári indításakor a BOOK24 Könyváruház 2014. november havi indításától kezdődően visszamenőlegesen is jóváírjuk Vásárlóink eddig halmozott vásárlási összegeit, ezzel is szeretnénk megköszönni Vásárlóink korábbi megrendeléseit.

Egyéb szabályok:

Tájékoztatjuk, hogy a futáros házhozszállítási vagy csomagponti kiszállítási költségek értéke is halmozódik a hűségprogramban.

Nem a megrendelések összegei, hanem a kifizetett és lezárt vásárlások összegei halmozódnak, azaz a vásárlások összegei nem a megrendelések feladásakor, hanem a megrendelések lezárásakor, a kifizetésekor halmozódnak, online bankkártyás fizetés esetén azonnal, banki átutalás és/vagy utánvétes rendelés esetén pedig az átvétel után.

A regisztrációs adatlap kitöltésével és aláírásával a Vásárló elfogadja a BOOK24 Hűségprogramjának Szabályzatában leírtakat. A regisztrációs adatlapon mindenki csak a saját adatait rögzítheti.

Amennyiben a BOOK24 Hűségprogramjának bármely részével visszaélés történik, a BOOK24 Zrt. jogosult az illető magán- vagy jogi személy részvételét a BOOK24 Hűségprogramban felfüggeszteni vagy megszüntetni, beleértve a kapcsolt kedvezményeket is.

Ha a nyilvántartott vásárlási érték jogosulatlanul vagy visszaélés révén került a nyilvántartásba, a BOOK24 Zrt. jogosult azt a nyilvántartásból törölni és a Hűségprogram használatát letiltani.

A BOOK24 Zrt. jogosult a Hűségprogramjának Szabályzatát a résztvevők beleegyezése és külön tájékoztatása nélkül bármikor módosítani, megváltoztatni, amennyiben a mindenkor érvényes szabályzatot betekintésre hozzáférhetővé teszi a book24.hu könyváruház weboldalán.

A szabályzatban hivatkozott forintértékek minden esetben ÁFA-val növelt bruttó értéket jelentik.

A BOOK24 Hűségprogram nem fizetőeszköz.

A BOOK24 Hűségprogram nem értékesíthető.

Adatok kezelése és védelme:

A regisztrációs adatlap kitöltésével a Vásárló hozzájárul, hogy a megadott információkat - beleérve személyes adatait is - a BOOK24 Zrt. elektronikus nyilvántartásba felvegye és feldolgozza, vagy alvállalkozóval feldolgoztassa.

Az adatkezelés és feldolgozás célja a BOOK24 Hűségprogram működtetése, a vásárlói igények jobb kiszolgálása, a Vásárlónk hatékonyabb tájékoztatása a vásárlási lehetőségekről. Az adatokat a BOOK24 Zrt., vagy alvállalkozója bizalmasan kezeli, azt harmadik félnek nem adja ki.

Felelősség:

A BOOK24 Zrt. nem felel a Hűségprogrammal kapcsolatos visszaélésekért, valamint a regisztráció során megadott adatok, belépési adatok (e-mail cím + jelszó) elvesztése, ellopása, megsemmisülése miatti károkért.

 

A BOOK24 Könyváruház üzletszabályzata és általános szerződési feltételei:

www.book24.hu/oldal/book24-uzletszabalyzat

 

BOOK24 Ügyfélszolgálat:

További kérdésekben a BOOK24 Ügyfélszolgálata készséggel áll szíves rendelkezésükre: www.book24.hu/ugyfelszolgalat