Szűrő

Sport / Túrázás, hegymászás

A sport szeretete nem feltétlenül merül ki a mozgás szintjén. Sokak számára fontos, hogy elméletben is megismerjék azt, hogy egy sportoló sikere mögött milyen motivációk húzódnak meg, és hogyan küzdöttek meg bizonyos akadályokkal a pályájuk során.

A sport maga az inspiráció

A sport rengeteg dologra tanít meg minket: kitartásra, küzdelemre, együttműködésre, csapatjátékra, egyéni fejlődésre, az akadályok leküzdésére. A sport könyvek ezen túlmenően példákkal és inspirációkkal szolgálnak a mozgást szerető emberek számára, de motivációt adhat olvasásuk az élet bármely területén. A valódi életutak, és sportkarrierek elolvasása fényt derít az emberi természetre, arra, hogyan dolgozhatjuk fel a kudarcokat, hogyan kezelhetjük a nehézségeket, és kovácsolhatunk belőlük előnyt.

A sikeres sportolók hiteles történetei korosztálytól függetlenül adhatnak leckét bárki számára, aki szeretne egy adott területen fejlődni, célokat elérni, és meghaladni a már elért eredményeket. A sport könyvek kiváló olvasmányok a lelki inspirációra vágyóknak éppúgy, mint a hitüket vesztett sportolóknak, vagy azoknak, akik most készülnek egy új terület meghódítására.

 

Válogasson sport kategóriában szereplő könyveink közül, és rendeljen még ma!

Tovább

Extrém ételek - Mit egyél, ha az életed múlik rajta?

Bear Grylls

Manapság az emberek többségének ritkán kell messzebbre merészkedniük a helyi szupermarketnél, és elfintorodnak a gondolatra, hogy bogarakkal vagy hernyókkal táplálkozzanak. Pedig a természet bőségesen ellát minket, ha nem is éppen finom, de tápláló élelemmel - persze csak akkor, ha tudjuk, hol keressük.
30%
3990 Ft2793 Ft Kosárba

Alpok - túrázóknak

Túrázóknak

Stefano Ardito

A Mont Blanc-t körüljáró, zöldellő völgyeken és a világ legszebb hegyi tájain keresztülhaladó útvonaltól a Dolomitokat behálózó turistautakig számos túrát ismertetünk e könyvben, amely hasznos tanácsokkal, fontos címekkel, részletes térképekkel és gyakorlati információkkal segíti az olvasót.
12%
3990 Ft3511 Ft Készletfigyelés

A Duna-Ipoly Nemzeti Park

Janata Károly

Selmeczi Kovács Ádám

Varietas delectat - A változatosság gyönyörködtet. A régi latin mondás Magyarország tíz nemzeti parkja közül leginkább a kilencedikként alapított Duna-Ipoly Nemzeti Parkra igaz. Ez a természetvédelmi oltalom alatt álló terület a Kárpát-medence szívében, Budapesttől északra fekszik, és több helyen érintkezik a magyar-szlovák határral. Egyedülálló sokszínűségében a Börzsöny, a Pilis-Visegrádi-hegység, az Ipoly-völgy, valamint a Duna és szigetei alkotnak harmonikus egységet.
12%
4500 Ft3960 Ft Készletfigyelés

Francia alpok

Via ferraták az Alpokban

Pascal Sombardier

A via ferrata hegyekben, sziklákon vezető „kiépített utakat" jelent, melyek legtöbbször meredek hegyoldalak kitett párkányain, szinte függőleges sziklafalain és éles gerinceken haladnak. Alattunk sokszor szédítő mélység tátong, fölöttünk a függőleges sziklafal tornyosul.
12%
2990 Ft2631 Ft Készletfigyelés

Ég és jég

Személyes beszámoló az 1996-os Mount Everest-i hegymászó tragédiáról

John Krakauer

Krakauer dermesztő élményei a legmegrögzöttebb hegymászókat is arra késztetik, hogy a tengerszinten keressenek menedéket.
12%
4500 Ft3960 Ft Készletfigyelés

A sziklamászás kézikönyve

A biztonságos és izgalmas sziklamászás átfogó útmutatója

Steve Long

A sziklamászás kézikönyve bemutatja az olvasónak a sziklamászás alapjait és segítséget nyújt technikánk fejlesztésében és önbizalmunk növelésében, hogy a kötetből megismert tippeknek és módszereknek köszönhetően újabb és újabb kihívásoknak vághassunk neki. A kezdők megismerhetik a sport alapjait, a haladók pedig új technikákat és taktikai fogásokat sajátíthatnak el.

12%
3495 Ft3076 Ft Készletfigyelés

Hegyek

Megszállottaknak gyakorlati tanácsokkal,amit a túrázásról és az alpinizmusról tudni kell.

Claude Gardien

Francois Damilano

A hegymászás és a hegyi sportok gyakorlati enciklopédiája nélkülözhetetlen mű az alkalmi túrázók és a tapasztalt hegymászók számára.
12%
4999 Ft4399 Ft Készletfigyelés

Hegyikerékpározás

Urs Gerig

Thomas Frischnecht

Edzés lélegzetelállító környezetben, vállalkozó kedvűeknek. 
A kerékpározás az egyik legnépszerűbb sportág. Egyszerre edz és kikapcsol, ráadásul bárhová könnyedén eljuthatunk kerékpárral, és még a környezetet sem szennyezzük.
12%
2995 Ft2636 Ft Készletfigyelés