30%

Lagom - A boldogság svéd titka - ELŐRENDELHETŐ (2017-11-10)

Anna Brones

Manapság arra törekszünk, hogy mindenből a maximumot hozzuk ki: a boldogság illúzióját hajszolva, teljesítőképességünk határát feszegetve annyit dolgozunk, amennyit csak lehet, annyira keményen, amennyire csak bírunk. Boldogság helyett azonban mindezzel csak azt érjük el, hogy fizikailag és lelkileg is kimerülünk.  A svédek számára a lagom a mindennapok boldogságának záloga: ennek az életérzésnek a jellemzője a „se sem kevés, se nem túl sok” jegyében a mértékletességre, az egyensúlyi állapotra és a harmóniára törekvés.
3499 Ft2449 Ft Előrendelem
30%

Extrém bolygó - ELŐRENDELHETŐ (2017-10-31)

Fedezd fel a Föld legextrémebb helyeit!

Bear Grylls

Ezen a villámgyors világ járó túrán megismerheted a föld legmagasabb, legmélyebb, legvadabb,

legmenőbb, legforróbb, legijesztőbb és legbüdösebb dolgait.

 

Bear Grylls fog kalauzolni a gyilkos rovaroktól és kígyóktól a világ legveszélyesebb útjáig,

elvezet a háromszívű állatokhoz és a legrégebbi hányáshoz. Megmutatja neked a legizgalmasabb élőlényeket és

extrém bolygónk legrémisztőbb határait.

4500 Ft3150 Ft Előrendelem
30%

Állati detektív munkafüzet - ELŐRENDELHETŐ (2017-10-31)

Bear Grylls

Szeretnél olyan felfedező lenni, mint Bear Grylls?

Most megtudhatod, mi a különbség a tigris és a farkas

lábnyoma között, hogy miből látszik, a róka a lyukban

van-e, és még madártollat is tervezhetsz ebben

az izgalmas füzetben, amelyben sok vicces tény,

teszt, szókereső és rejtvény vár rád!

1990 Ft1393 Ft Előrendelem
30%

Agyépítők - ELŐRENDELHETŐ (2017-10-31)

Dr. David Parlmutter

Új kötetében a The New York Times bestseller-listáját vezető Gabonaagy szerzője bebizonyítja, hogy milyen óriási szerepet játszik a bélrendszerünk agyunk állapotának alakulásában.

Napjainkban az idegrendszeri rendellenességek – az ADHD-tól kezdve az életminőséget jelentősen rontó szorongáson át a depresszióig és a demenciáig – előfordulási aránya az egekbe szökött.

3800 Ft2660 Ft Előrendelem
30%

Magyarok - ELŐRENDELHETŐ (2017-10-31)

Paul Lendvia

Ez a kötet átdolgozása és kiegészítése annak a könyvemnek, mely négy német nyelvű eredeti kiadás után az elmúlt években megjelent magyarul, angolul, csehül, románul, franciául, japánul és nemrégiben szlovákul is. Ami hiányzott a könyvből, az a rendszerváltás, illetve az azóta eltelt évek elemzése volt. A két évtized eseményei és főként tanulságai hozzátartoznak a magyar történelem fővonalához. Ezért ezt a kiadást a magyar olvasók számára kiegészítettem két magyarul írt zárófejezettel az 1989-2012-es évek történetéről.
3990 Ft2793 Ft Előrendelem
30%

Az én világom lexikona - ELŐRENDELHETŐ (2017-10-30)

Frauke Nahrgang

A Ravensburger-sorozat e tematikus kötete 24 oldalon ismerteti az apróságokat saját világuk mindennapi dolgaival. Bemutatja, mit lehet játszani az óvodában, mi történik a városban és az utcán, mi minden kapható az élelmiszerboltban, mit lehet csinálni a játszótéren és a kertben, mi történik a strandon, mit csinálunk otthon a fürdőszobában és a konyhában.
3250 Ft2275 Ft Előrendelem
30%

A Blues története a kezdetektől napjainkig - ELŐRENDELHETŐ (2017-10-30)

Kovács József

Az első magyar nyelvű, alapos elemző és ismertető, hiánypótló kötet a bluesról. Az olvasó megismerheti a műfaj kialakulásának és fejlődésének körülményeit, történelmi és társadalmi hátterét, maradandót alkotó előadóit, dalaik születésének körülményeit – a kezdetektől napjainkig. A szerző kiváló fotóválogatással, több száz dalra kiterjedő ajánlóval segíti az elmélyülést a blues világába. A magyar bluesélettel külön fejezet foglalkozik.
6990 Ft4893 Ft Előrendelem
30%

Húgyügyek - ELŐRENDELHETŐ (2017-10-26)

Boldogság odalent – urológiai problémákról férfiaknak és nőknek

Dr. Oliver Gralla

A Húgyügyek egy olyan urológiai kézikönyv, amely egyaránt segítséget nyújt a férfiaknak és a nőknek mindennapi egészségügyi problémáikkal kapcsolatban. Szó van benne a péniszről, az erekciós zavarokról, a korai magömlésről, a tesztoszterinszintről, a férfiak és a nők felfázásáról, krónikus hólyaggyulladásról, a terméketlenségről.  Dr. Gralla gészségügyi tapasztalatai naprakészek, stílusa könnyed és fesztelen.
2990 Ft2093 Ft Előrendelem
30%

Vércukordiéta - Az egészségmegőrzés és a tartós fogyás módszere - ELŐRENDELHETŐ (2017-10-25)

Mark Hyman

Itt az idő, hogy eloszlassuk a vércukorszinttel kapcsolatos tévhiteket, és megállítsuk a föld lakosságának nagy részét fenyegető cukorbetegséget és elhízást!

A megfelelő vércukorszint az élethosszig tartó egészség egyik legfontosabb tényezője. Tévedés, hogy csak azoknak kell rá kiemelten odafigyelnie, akiknél már megállapították a cukorbetegséget – mert rengetegen nem is tudnak róla, hogy érintettek! Ez a lassan kialakuló, csendes járvány azonban megelőzhető és vissza is fordítható.

3699 Ft2589 Ft Előrendelem
30%

Karácsonyi receptek - ELŐRENDELHETŐ (2017-10-20)

Jamie Oliver

Ez az impozáns könyv tizenhét év munkáját tetőzi be. A végletekig tökéletesített, csodás receptek, tippek és trükkök eredménye – otthon te is megalkothatsz bármit, ami ebben található. Egy ilyen könyvet csak egyszer írhat meg az ember, tehát mindent meg kellett tennem azért, hogy a lehető legjobb legyen.
7500 Ft5250 Ft Előrendelem
30%

Magyarország története - ELŐRENDELHETŐ (2017-10-16)

Romsics Ignác

A rendszerváltozás óta, amely új korszakot nyitott a magyar történelemben, Romsics Ignác vállalkozott először arra, hogy Magyarország történetét a kezdetektől napjainkig, egy kötetben áttekintse. 
A több mint 600 oldalas nagy ívű munka öt fejezetben – közérthetően és olvasmányos stílusban – tárgyalja a magyar történetet. Az első fejezetben a magyar nép kialakulását és Kárpát-medencei megtelepedését, illetve az ezzel kapcsolatos teóriákat foglalja össze a szerző.
6990 Ft4893 Ft Előrendelem
30%

Madarak - ELŐRENDELHETŐ (2017-10-15)

Ugorj fejest a természetbe, és tudj meg mindent a madarakról!

A madarak című könyvből kiderül:
– mik a fészeképítés trükkjei és titkai,
– hogyan és miért cipzározzák össze a tollukat a madarak,
– és milyen repülési technikák léteznek.

2499 Ft1749 Ft Előrendelem
30%

Minden nap a te napod - A sikeres hétköznapok pszichológiája - ELŐRENDELHETŐ (2017-10-15)

Caroline Webb

A szerző megmutatja, hogyan tudjuk a viselkedés- és közgazdaságtan, a pszichológia és az idegtudományok legújabb eredményeit alkalmazni a mindennapi munkánk során.

Ezek a tudományok segítenek jobban megérteni, miként is működik az agyunk, mi befolyásolja a döntéseinket, mit tehetünk azért, hogy kihozzuk magunkból a legjobbat. De néha nehéz tudatosítani, hogyan lehet a való életben is alkalmazni ezt a tudást – ebben nyújt segítséget ez a könyv.

3999 Ft2799 Ft Előrendelem
30%

A képernyő rabjai - ELŐRENDELHETŐ (2017-10-10)

Avagy hogyan rabolja el a gyermekeket a képernyő és hogyan törhetjük meg  a varázslatot

Nicholas Kardaras

Ismerős a látvány: étteremben, járművön, játszótéren, otthon gyerekek bámulják megigézve a kékesen derengő képernyőt. Nem lesz ebből baj? Vajon csak múló divathóbortról, ártalmatlan szórakozásról van szó? Vagy egyenesen hasznos elfoglaltságról, hiszen a képernyő interaktív taneszközként is szolgálhat?
3490 Ft2443 Ft Előrendelem
30%

Őslények és hüllők - ELŐRENDELHETŐ (2017-10-04)

A hüllőket az évezredek során a legkülönfélébb civilizációk tisztelték. Jelen vannak az emberiség hiedelemvilágában, a vallásban és a mindennapokban egyaránt. Ám az egyensúly természet és ember közt már régen megbomlott. Folyamatosan romlanak a természetes élőhelyek, az emberiség igényei pedig egyre csak nőnek. Mielőbbi összefogásra van szükség, hogy Földünk élővilágának valamennyi képviselőjét megőrizhessük az utókornak.

 

1800 Ft1260 Ft Előrendelem
30%

Guinness World Records 2018 - ELŐRENDELHETŐ (2017-10-03)

Craig Glenday

A világ első számú rekordgyűjteményének új kiadása, ismét tele van hihetetlenebbnél hihetetlenebb eredményekkel, mutatványokkal, a legújabb tudományos vívmányokkal, és a legcsodálatosabb sporteredményekkel. Több mint 3000 új és naprakész rekorddal, valamint 1000 szemkápráztató fotóval az idei kötetben több ezer új számadat, tény és megdöbbentően új különlegesség található. Rohanj végig a bolygó legcsodálatosabb helyein a legnagyobb mocsaraktól kezdve a Föld legmélyebb vidékeiig. Tudd meg, mi történik, amikor egy polip kezébe Rubik-kockát adsz, és hogy miért kellene mindenkinek gumiszalaggal védekeznie a krokodilok ellen!
6990 Ft4893 Ft Előrendelem