Szűrő

Gazdasági, közéleti, politikai / Vállalkozás

Kerüljön képbe azzal, hogy mi folyik a nagyvilágban! Ha érdekli a Fehér Ház tájéka, a Wall Street izgalmas világa, vagy akár a nemzetközi üzleti technikák mestersége, akkor itt a helye! Színes választékunkban mind magyar, mind angol nyelvű kötetekre is bukkanhat. Bővítse tudását különféle technikákkal az üzleti életben, szélesítse ismereteit a magyar és külföldi gazdasági, politikai és közéleti életben, vagy ismerje meg egy-egy ismert üzletember, politikus életének történetét kategóriánk keretein belül. Válogasson kínálatunkból és rendeljen még ma!

Tovább

A cégvezetés szabályai

Richard Templar

"Olyan menedzserré szeretnénk válni, aki egyaránt jól kezeli saját és az alkalmazottai problémáit?
Szeretnénk, hogy mindig a megfelelő válasz jusson eszünkbe, és a kínos helyzeteket minél hatékonyabban meg tudjuk oldani? És mindezt anélkül, hogy a végkimerültségbe hajszolnánk magunkat?
12%
2950 Ft2596 Ft Kosárba

Titkos levelek a szerzetestől, aki eladta a Ferrariját

Robin Sharma

A szerzetes, aki eladta a Ferrariját - 51 nyelvre lefordított nemzetközi bestseller megjelenésének 15. évfordulóján Julian Mantle újabb történetét ismerhetjük meg.
Julian ebben az írásában összegezi mindazt a tudást, életbölcsességet, amelyet a Himalája rejtekében élő szerzetesektől tanult, s melyet ötvözött a nyugati gondolkodásmóddal.
Ezt az örökséget akarja átadni unokaöccsének, Jonathannak, akinek az élete válságba került: a munkája leköti minden idejét, házassága tönkremegy, és fiával alig tud időt tölteni. Édesanyja kérésére találkozik nagybátyjával, Juliannel, a korábban sikeres és híres ügyvéddel, aki végül feladta luxuséletmódját, eladta Ferrariját egy sokkal tartalmasabb életért.

12%
3290 Ft2895 Ft Készletfigyelés

Kreátorok

Az új ipari forradalom mesterei

Chris Anderson

Már nem pusztán álom, hogy egy jó ötlettel és egy laptoppal bárki elindíthatja világmegváltó cégét. Korszakalkotó változásoknak lehetünk tanúi. A legújabb termelési eszközök.
12%
3900 Ft3432 Ft Készletfigyelés

Steve Jobs az innováció mestere

Hogyan legyünk átütõen sikeresek

Gallo Carmine

Mit tudnánk elérni az üzleti életben megfelelõ rálátással és inspirációval? Milyen magasságokba repülne a karrierünk, ha Steve Jobs segítené a döntéseinket? Mit tenne helyünkben Steve?
12%
3900 Ft3432 Ft Készletfigyelés

Hogyan fejezzük be az aggódást és kezdjünk el élni - Sikerkalauz 2.

Dale Carnegie

Több Millió Olvasó sikerrel alkalmazta világszerte! 1. Mi az a hat mód, ahogy abbahagyhatod az idegeskedést, mielőtt tönkremész belé? Lásd 66-107. oldal 2. Mi az a hét mód, ahogy elnyerheted a békét és a boldogságot? Lásd 110-170. oldal 3. Mi az a hat mód, ahogy elkerülheted a fáradtságot és az idegességet, hogy energikus és jókedvű maradj? Lásd 206-240. oldal KILENC TANÁCS, HOGYAN VEHETED A LEGTÖBB HASZNÁT ENNEK A KÖNYVNEK 1. Fejlessz ki magadban komoly, elszánt tanulnivágyást, hogy elsajátítsd az aggódás legyőzésének módszereit. 2. Olvass el még egyszer minden fejezetet, mielőtt továbbmennél a következőre.
12%
2450 Ft2156 Ft Készletfigyelés

Sikeres és versenyképes városok

Piackutatás a magyar települések körében

Koltai Zoltán

London, New York, Budapest vagy Győr. Bármelyikről gondolhatjuk, hogy eltérő léptékben, de sikeres és versenyképes városok. De mi tesz valóban sikeressé egy települést, mi a kitűzött cél és melyek a sikerhez vezető eszközök? Lehet egyáltalán mérni a sikert?
12%
2400 Ft2112 Ft Készletfigyelés

A V mítosz

Miért sikertelen a legtöbb induló vállalkozás, és mit kell tennünk saját üzletünk érdekében?

Michael E. Gerber

Az Egyesült Államokban a statisztikák szerint az induló kisvállalkozások 40%-a az első évben megbukik. A következő négy évben további 40% megy tönkre. Bizonyára nálunk sem jobb a helyzet...
12%
1950 Ft1716 Ft Készletfigyelés

Tőzsdebiblia

A Forex

Nyitrai Gergely

Ezzel a könyvvel megtanulhatja, hogyan legyen sikeres kereskedő, hogyan vegye fel a harcot a piacokkal, valamint a piac olyan részeibe tekinthet be, amire még egyetlen tanfolyam, egyetlen könyv, egyetlen tőzsdeoktató sem hívta fel a figyelmét! Hadd mutassam be Önnek a pénz világát ezzel a...
12%
14990 Ft13191 Ft Készletfigyelés

A vezetés 100 szabálya

Mert a munkatársakat irányítani kell

Richard Templar

Munkatársainkkal talán több időt töltünk együtt, mint a családunkkal, ezért is fontos, hogy a munkahelyen töltött idő kellemes és hasznos legyen. Hogyan érdemes konfliktust kezelni? Hogyan egyeztessük össze a magánéletet és a munkát? Mit tegyünk, ha hibát követtünk el? Ezekhez hasonló kérdésekre ad választ Richard Templar humoros, ugyanakkor elgondolkoztató könyvében.

12%
2950 Ft2596 Ft Készletfigyelés

Üzleti tervezés - Üzleti gondolkodás

Induló vállalkozások tervezése

Klein Sándor

Szirmai Péter

"Erős és hosszú távon is eredményes vállalkozások létrehozásához szolgál sok hasznos információval ez a kiadvány." - Gary Whitlie (Dreher Sörgyárak) "...őszintén ajánlható az Üzleti tervezés Üzleti gondolkodás című könyv, nemcsak vállalkozást tanuló egyetemi hallgatóknak és...
12%
3700 Ft3256 Ft Készletfigyelés

Teremtsd újra az életed!

Keress új utakat a sikerhez és a boldogsághoz

Brian Tracy

Hányszor gondoltál arra, amikor tükörbe néztél, hogy minden tökéletes? Elégedett vagyok a munkámmal, fizetésemből pedig még álmaim életstílusát is finanszírozni tudom.
12%
2950 Ft2596 Ft Készletfigyelés

Az élet évszakai

Jim Rohn

A könyv bepillantást nyújt a természet és az ember törvényeit egymáshoz fűző szálak szövevényébe. Egyedülálló képet ad arról, hogy az élet és az üzlet mennyire hasonlít a váltakozó évszakokhoz. Egyként tanulmányozza a diadalt és a tragédiát, valamint azt a hatást, melyet e két dolog gyakorol egyéni életünk alapvető minőségére.
12%
1200 Ft1056 Ft Készletfigyelés

Az vagy, amire gondolsz

Zig Ziglar

A szerző egy sor saját és mások életéből vett, lelkesítő történettel örvendeztet meg minket, melyeket megszokott nagyszerű stílusában ad elő. Humoros anekdoták, szívbemarkoló találkozások, megható elbeszélések töltik meg élettel emberi jellemről szóló tanításait.
12%
1450 Ft1276 Ft Készletfigyelés