Nincs engedélyezve a javascript.
Zarah álma

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
4 949 Ft
Borító ár:
5 499 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
4 949 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

„Amikor a holtak életre kelnek…”

 

Náray Tamás Zarah-trilógiájának záró­kötete olyan, mint egy mediterrán tengeröböl a vihar előtti szélcsendben. Gyönyörű élénk szí­nek, ragyogás, nyugalom – de ez csak a felszín. A mélyben sötétség, titkok és ismeretlen ragado­zók úsznak, a látóhatár szélén pedig felsorakoztak már a sötét fellegek.

Leírás
Raktári kód:
198082
ISBN:
9789634339250
EAN:
9789634339250
Megjelenés:
2021.
Kötésmód:
füles, kartonált
Oldalszám:
548
Nyelv:
magyar

„Amikor a holtak életre kelnek…”


 


Náray Tamás Zarah-trilógiájának záró­kötete olyan, mint egy mediterrán tengeröböl a vihar előtti szélcsendben. Gyönyörű élénk szí­nek, ragyogás, nyugalom – de ez csak a felszín. A mélyben sötétség, titkok és ismeretlen ragado­zók úsznak, a látóhatár szélén pedig felsorakoztak már a sötét fellegek.


 


Zarah-t felkavaró álmok gyötrik, melyek egy­részt különös egyezést mutatnak a valósággal, másrészt egy párhuzamos valóság körvonalai rajzolódnak ki belőlük… Egy gibraltári hajókirándulás váratlan fordulatot hoz, melynek követ­keztében Zarah a szó szoros értelmében követni kezdi az álmait. Feltűnik egy különös házaspár, akiknek semmiféle múltja nincs. Zarah unoká­jának halotti bizonyítványa viszont rejtélyes mó­don köddé válik. A család olyan útra sodródik, melynek végén alapjaiban változik meg az élete. Vajon elég hinni a feltámadásban ahhoz, hogy megtörténjen?



 

A szerzőről
Náray Tamás
Náray Tamás

Náray Tamás népszerű magyar divattervező, festő és író. A művész 1959-ben született Pásztón. Tanulmányait a Külkereskedelmi Főiskola francia-német szakán végezte 1977 és 1981 között, ezt követően az Artex Külkereskedelmi Vállalatnál dolgozott. 1981 és 1983 között posztgraduális képzésen a közgazdász végzettséget szerzett. 1986-ban ipari formatervezőként diplomázott, vizsgamunkáját egy londoni bemutatón különdíjjal és franciaországi ösztöndíjjal jutalmazták. 1986-tól 1989-ig Párizsban divattervezést tanult. 2000-től az Ybl palotában működtette saját szalonját, 2009-ben a Hajós utcában nyitott szalont. Több televíziós tehetségkutató műsor stylistja, zsűritagja, illetve játékfilmek jelmeztervezője.

A neves divatszakember érdeklődése első regényének (Az utolsó reggel Párizsban) váratlan sikere után fordult egyértelműen az írás felé. A nagyközönség számára a Zarah-trilógiával vált népszerűvé íróként is Náray Tamás. Könyveinek színhelyei európai városok, főszereplői összetett személyiségek. Az utolsó reggel Párizsban regényfolyam egy önéletrajzi ihletésű könyv, amiben a regény főhőse Dárnay Dávid, a szerzőhöz hasonló utat jár be. A híres párizsi divatház magasságaiból a magyar valóságba megérkezve fontos döntések meghozatalára kényszerül. A kötet központi témája a karrier és a boldogság harca. A könyvben megismerhetjük a főhős nem mindennapi családtagjanak sorsát és személyiségét, Dávid gyermekkorát, első szerelmeit és első tapogatózásait is a művészet irányába, melyhez aztán csak jóval később, váratlan fordulatok és szerencsés véletlenek után sikerül visszatérnie, míg végül rátalál igazi hivatására és küldetésére…

Zarah-trilógia

A Zarah– trilógia darabjai – Zarah, Zarah öröksége és Zarah álma – 2017 és 2019 között jelentek meg. Zarah Winter karakterének segítségével Náray Tamás egy korszakokon és generációkon átívelő történetet mesél el. Az 1930-as évek Németországában kezdődő cselekmény tragikus fordulatokkal fűszerezett, a történet komoly kérdéseket feszeget, egy kontinenseken átívelő kaland keretein belül. A siker, a boldogság, a család épp annyira a Zarah-trilógia része, mint a kudarc, a tragédia és az újrakezdés. A szerző regénye alapvetően egy történelmi korszakokon, generációkon és országhatárokon átívelő, mozgalmas családtörténet, mely egy kivételes asszony sorsán keresztül mesél a huszadik századról, szerelemről, árulásról, sikerekről, kudarcokról és a boldogság áráról, amelyet így vagy úgy, de mindenkinek meg kell fizetnie.

A Zarah, Zarah öröksége és Zarah álma is megtalálható a BOOK24 kínálatában, fedezd fel a nagyszerű Náray Tamás köteteket!

Náray Tamás népszerű magyar divattervező, festő és író.

A művész 1959-ben született Pásztón. Tanulmányait a Külkereskedelmi Főiskola francia-német szakán végezte 1977 és 1981 között, ezt követően az Artex Külkereskedelmi Vállalatnál dolgozott. 1981 és 1983 között posztgraduális képzésen a közgazdász végzettséget szerzett. 1986-ban ipari formatervezőként diplomázott, vizsgamunkáját egy londoni bemutatón különdíjjal és franciaországi ösztöndíjjal jutalmazták.

1986-tól 1989-ig Párizsban divattervezést tanult. 2000-től az Ybl palotában működtette saját szalonját, 2009-ben a Hajós utcában nyitott szalont.

Több televíziós tehetségkutató műsor stylistja, zsűritagja, illetve játékfilmek jelmeztervezője.

A neves divatszakember érdeklődése első regényének (Az utolsó reggel Párizsban) váratlan sikere után fordult egyértelműen az írás felé. A nagyközönség számára a Zarah-trilógiával vált népszerűvé íróként is Náray Tamás. Könyveinek színhelyei európai városok, főszereplői összetett személyiségek.

Vélemények