Nincs engedélyezve a javascript.
Love By Chance - My Accidental Love is You 5.
Családi titkok
Zarah

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
4 499 Ft
Borító ár:
4 999 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
4 499 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Zarah Winter szerető családba, fényűző körülmények és csodás műkincsek közé született, s egy tökéletes világban ennek megfelelő élet is várt volna rá. Ám hamar meg kell tanulnia, hogy az 1930-as évek Németországában mindennek épp az ellenkezője igaz. De hiába veszik el tőle a családját, az otthonát, a hazáját, sőt még a nevét is, Zarah mindvégig kitart.
Kedvencnek jelölöm
Szeretnék értesítést kapni, ha ismét rendelhető
Leírás
Raktári kód:
187712
ISBN:
9789634338048
EAN:
9789634338048
Megjelenés:
2020.
Kötésmód:
füles, kartonált
Oldalszám:
544
Nyelv:
magyar
Zarah Winter szerető családba, fényűző körülmények és csodás műkincsek közé született, s egy tökéletes világban ennek megfelelő élet is várt volna rá. Ám hamar meg kell tanulnia, hogy az 1930-as évek Németországában mindennek épp az ellenkezője igaz. De hiába veszik el tőle a családját, az otthonát, a hazáját, sőt még a nevét is, Zarah mindvégig kitart. A legreménytelenebb helyzetekben is hű marad önmagához és szerettei emlékéhez, akikkel élete végén egy különös véletlen folytán közelebbi kapcsolatba kerül, mint Zarah valaha is remélte volna.

Náray Tamás regénye egy történelmi korszakokon, generációkon és országhatárokon átívelő, mozgalmas családtörténet, mely egy kivételes asszony sorsán keresztül mesél sikerekről, kudarcokról és a boldogság áráról, amelyet így vagy úgy, de mindenkinek meg kell fizetnie.

A Zarah-trilógia kötetei:
Zarah
Zarah öröksége
Zarah álma
A szerzőről
Náray Tamás
Náray Tamás

Náray Tamás népszerű magyar divattervező, festő és író. A művész 1959-ben született Pásztón. Tanulmányait a Külkereskedelmi Főiskola francia-német szakán végezte 1977 és 1981 között, ezt követően az Artex Külkereskedelmi Vállalatnál dolgozott. 1981 és 1983 között posztgraduális képzésen a közgazdász végzettséget szerzett. 1986-ban ipari formatervezőként diplomázott, vizsgamunkáját egy londoni bemutatón különdíjjal és franciaországi ösztöndíjjal jutalmazták. 1986-tól 1989-ig Párizsban divattervezést tanult. 2000-től az Ybl palotában működtette saját szalonját, 2009-ben a Hajós utcában nyitott szalont. Több televíziós tehetségkutató műsor stylistja, zsűritagja, illetve játékfilmek jelmeztervezője.

A neves divatszakember érdeklődése első regényének (Az utolsó reggel Párizsban) váratlan sikere után fordult egyértelműen az írás felé. A nagyközönség számára a Zarah-trilógiával vált népszerűvé íróként is Náray Tamás. Könyveinek színhelyei európai városok, főszereplői összetett személyiségek. Az utolsó reggel Párizsban regényfolyam egy önéletrajzi ihletésű könyv, amiben a regény főhőse Dárnay Dávid, a szerzőhöz hasonló utat jár be. A híres párizsi divatház magasságaiból a magyar valóságba megérkezve fontos döntések meghozatalára kényszerül. A kötet központi témája a karrier és a boldogság harca. A könyvben megismerhetjük a főhős nem mindennapi családtagjanak sorsát és személyiségét, Dávid gyermekkorát, első szerelmeit és első tapogatózásait is a művészet irányába, melyhez aztán csak jóval később, váratlan fordulatok és szerencsés véletlenek után sikerül visszatérnie, míg végül rátalál igazi hivatására és küldetésére…

Zarah-trilógia

A Zarah– trilógia darabjai – Zarah, Zarah öröksége és Zarah álma – 2017 és 2019 között jelentek meg. Zarah Winter karakterének segítségével Náray Tamás egy korszakokon és generációkon átívelő történetet mesél el. Az 1930-as évek Németországában kezdődő cselekmény tragikus fordulatokkal fűszerezett, a történet komoly kérdéseket feszeget, egy kontinenseken átívelő kaland keretein belül. A siker, a boldogság, a család épp annyira a Zarah-trilógia része, mint a kudarc, a tragédia és az újrakezdés. A szerző regénye alapvetően egy történelmi korszakokon, generációkon és országhatárokon átívelő, mozgalmas családtörténet, mely egy kivételes asszony sorsán keresztül mesél a huszadik századról, szerelemről, árulásról, sikerekről, kudarcokról és a boldogság áráról, amelyet így vagy úgy, de mindenkinek meg kell fizetnie.

A Zarah, Zarah öröksége és Zarah álma is megtalálható a BOOK24 kínálatában, fedezd fel a nagyszerű Náray Tamás köteteket!

Náray Tamás népszerű magyar divattervező, festő és író.

A művész 1959-ben született Pásztón. Tanulmányait a Külkereskedelmi Főiskola francia-német szakán végezte 1977 és 1981 között, ezt követően az Artex Külkereskedelmi Vállalatnál dolgozott. 1981 és 1983 között posztgraduális képzésen a közgazdász végzettséget szerzett. 1986-ban ipari formatervezőként diplomázott, vizsgamunkáját egy londoni bemutatón különdíjjal és franciaországi ösztöndíjjal jutalmazták.

1986-tól 1989-ig Párizsban divattervezést tanult. 2000-től az Ybl palotában működtette saját szalonját, 2009-ben a Hajós utcában nyitott szalont.

Több televíziós tehetségkutató műsor stylistja, zsűritagja, illetve játékfilmek jelmeztervezője.

A neves divatszakember érdeklődése első regényének (Az utolsó reggel Párizsban) váratlan sikere után fordult egyértelműen az írás felé. A nagyközönség számára a Zarah-trilógiával vált népszerűvé íróként is Náray Tamás. Könyveinek színhelyei európai városok, főszereplői összetett személyiségek.

Vélemények