Visszatérők

Visszatérők leírása

VÁRHATÓ MEGJELENÉS: 2022-06-13

Salsa, szivar, szenvedély

Adrian Perez, a spanyol milliomos örökös úgy él, ahogyan kedve tartja. Évek óta költi apja pénzét bulikra, piákra, nőkre, és szolgáltat mindeközben elsőosztályú címlapsztorikat a pletykamagazinoknak. Hiába harminchat éves, képtelen megkomolyodni. Noha szemtelenül jóképű és vonzó, elkényeztetett, fennhéjázó és beképzelt. Érdekember, aki pénzben méri az emberi kapcsolatok fontosságát is. Tökéletes élete azonban egy csapásra összeomlik, amikor megtudja, hogy örökbe fogadták. Családja és a sajtó elől egészen Kubáig menekül.

Camila Romero életvidám, szenvedélyes nő, akinek aranyból van a szíve. Imádja a családját, barátait. Alázattal fogad mindent, amit az élet kínál számára. Legyen az akár a szerelme, ami a salsa, a hivatása, ami a művészet, vagy az otthona, ami Havanna. Nincs hozzászokva olyan emberi gonoszsághoz, amilyet megtapasztalni kénytelen, miután egy bajba jutott idegennek segítő kezet nyújt a kubai éjszakában.

Adrian és Camile két külön világban él. Nem csak testben. Lélekben is. Egy forró, kubai éjszaka azonban mindent megváltoztat.

Hogy találkozhat két ember útja, ha azok külön irányba haladnak? Megfér egymás mellett szegénység és gazdagság? Kedvesség és gonoszság? Boldogság és keserűség? Képes beleszeretni egymásba két ember, akik közül az egyiknek semmije nincs, a másiknak pedig mindene megvan?

B. E. Belle olyan különleges módon állítja szembe az eltérő emberi tulajdonságokat, amire csak kevesen képesek. A Visszatérők egy igazán különleges kisregény, amely bemutatja a valódi gazdagságot, amellyel a pénz még csak nem is versenyezhet. A nagy sikerű Hazugok és Vándorok című regények spin-off története egy igazi nyári csemege.

A kötet kizárólag a www.book24.hu és a kiadó webáruházában vásárolható meg!

24%
3499 Ft
2659 Ft
Előrendelem
Elérhetőség: Nincs készleten, előrendelhető
Megjelenés dátuma: 2022-06-13

  • Maraton Kiadó
  • Regény
  • 208 oldal
  • Kötés: puha kötés
  • ISBN: 9786158187596
  • Cikkszám: 1100474
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

Kiadó újdonságai

KATEGÓRIA BESTSELLEREI

TOVÁBBI AJÁNLATOK

Vándorok
Vándorok
4199 Ft
3527 Ft
16%
Társkeresők
Társkeresők
4499 Ft
3779 Ft
16%
Szépségek
Szépségek
4199 Ft
3527 Ft
16%