Visszafojtott lélegzet

Dream válogatás

Visszafojtott lélegzet leírása

Ugyan Carol már nem bánthatja, de Weslynben mostanra mindenki tudja Emma titkát. Vannak, akiket még mindig kísértenek annak az éjszakának a borzalmai. Emma csak most kezd visszatérni az igazi hétköznapokba, de az átélt szörnyűségek egyre gyötrik. Az újrakezdésben segítségére van életének két legfontosabb személye, szerelme, Evan és legjobb barátnője, Sara. A lány úgy dönt, hogy itt az ideje, hogy anyjával szorosabbra fűzze a viszonyát, ennek előmozdítása érdekében hozzáköltözik. De biztosan ez a legjobb döntés? Képes lesz-e szembenézni mindazzal, amit múltja rejteget? Rémálmainak titkát csak anyja új barátjával tudja megosztani. Ám ez az új barátság fenekestül felforgatja mindenki életét, és Emmának szembe kell néznie döntései következményeivel. A trilógia első részének rajongói most elolvashatják, amit eddig nem tudtak Emma életéről.

Ajánlók:

„Nyers, őszinte, megingathatatlan és könyörtelen, rabul ejti az érzelmeket.”
Amazon

„Azt hiszem, ezekből a könyvekből nagyszerű TV-sorozat lenne. Ahogy olvastam, szinte láttam a szemeim előtt, amint megelevenedik a történet.”
Goodreads

„Bár ez a sorozat egy kamasz lány történetéről szól, mégsem pusztán tiniregénnyel van dolgunk. Ez a könyv sokkal mélyebb tartalmakat hordoz.”
Lovin and Livin Life Reviews

„Szerintem Rebecca egy érzelmes és csodálatos regényt írt. Már az első rész is lenyűgöző volt, de ez a könyv még inkább rabul ejtett. Ha ez így halad, vajon milyen lesz a befejezés?”
Book Gossips

„Ismét a mély érzelmeké a főszerep. Felfoghatatlan, mennyi mindent kell elviselnie Emmának. Legnehezebb a saját félelmeivel való szembenézés.”
Literati Literature Lovers
12%
3999 Ft
3519 Ft
Hűségprogrammal elérhető ár: 3039 Ft
Kosárba
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 3-5 munkanap

Kiadó bestsellerei

KATEGÓRIA BESTSELLEREI

TOVÁBBI AJÁNLATOK