Nincs engedélyezve a javascript.
Világvége!!!

Világvége!!!
Játék és vallomás

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
3 510 Ft
Borító ár:
3 900 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 510 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Ezt a könyvet a lelkem mélyén élő Bohóc írta. Arról, ami manapság az egész emberiség legnagyobb félelme: a nagy összeomlásról. A világ végéről. Műfaja: játék és spirituális vallomás. S mivel a Bohócom úgy gondolja, hogy a Nagyérdemű Olvasó lelkében is él egy Bohóc, arra kért, hogy adjam át neki ezt az üzenetet:...
Leírás
Raktári kód:
176337
ISBN:
9786155677052
EAN:
9786155677052
Megjelenés:
2019.
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
256
Nyelv:
magyar

Ezt a könyvet a lelkem mélyén élő Bohóc írta. Arról, ami manapság az egész emberiség legnagyobb félelme: a nagy összeomlásról. A világ végéről. Műfaja: játék és spirituális vallomás. S mivel a Bohócom úgy gondolja, hogy a Nagyérdemű Olvasó lelkében is él egy Bohóc, arra kért, hogy adjam át neki ezt az üzenetet:



Mi szabadok vagyunk, barátom! Miénk a világ és a túlvilág! Föld és ég. Nekünk ingyenjegyünk van a pokolba és a mennyországba. "Az én országom nem e világból való!" - mondta a Mester. Mi ettől annyiban különbözünk, hogy nekünk semmiféle országunk nincs. Nem is kell! Semmi. Se hatalom, se gazdagság, se biztonság, se lakcímkártya, mert tudjuk, hogy semmi sem a miénk. Nekünk nem kell más, mint ami kis batyunkban elfér. Mi van ebben a batyuban? Nevetés. És dal. Ez a mi kincsünk. És ha a hangunk elment, akkor fütyülünk. És ha fütyülni sem tudunk, akkor ráteszünk a fésűnkre egy WC- papírt, s azon fújunk majd gyönyörű nótákat. S ha már fésű sincs, és papír sincs, akkor a szívünkben szól a zene. És a nevetés. Örökké.

Vélemények