Nincs engedélyezve a javascript.
Végveszélyben
23.png
23.png

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
1 341 Ft
Borító ár:
1 490 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
1 088 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Manhattan szexuális bűncselekményekre szakosodott ügyésze a reggeli újság megdöbbentő szalagcímére mered, amely a saját halálhíréről tudósít.
Leírás
Raktári kód:
123398
ISBN:
9789639421066
EAN:
9789639421066
Megjelenés:
2002.
Kötésmód:
puhatáblás ragasztott
Oldalszám:
400
Nyelv:
magyar
Manhattan szexuális bűncselekményekre szakosodott ügyésze a reggeli újság megdöbbentő szalagcímére mered, amely a saját halálhíréről tudósít.

De Alexandra Copper helyettes államügyész nagyon is életben van. Az a hulla, armelyet Alexandra Martha's Vincyard-i házához vezető elhagyatolt úton talált a rendőrség, Isabella Lascar, a világhírű hollywoodi filmcsillag holtteste. Isabella kölcsönkérte Alex házát egy hétvégére. A rendőrség egy Cooper néven bérelt autóban találta meg az Alexhez hansonlóan magas, karcsú nő hulláját; nem volt nála semmilyen személyazonosító irat, az arcát pedig összeroncsolta a lövés, amely végzett vele. Amikor Alexandra elmondja a rendőrségen, hogy ki az áldozat, két szálon indul meg a nyomozás. Egyfelől – Alexandra nemi erőszaktevőket és fanatikus őrülteket juttat börtönbe munkája során, mégpedig igen sikeresen. Olyannyira sikeresen, hogy az életére törő lehetséges gyanúsítottak listája rémületesen hosszú. Másfelől – Isabellát korábban sokat zaklatta egy megszállott rajongója, és a sztár kivételes népszerűsége miatt az ő esetében is éppolyan hosszú a gyanúsítottak listája.
Vélemények