Végtelen

Végtelen leírása

VÁRHATÓ MEGJELENÉS: 2022-11-15

„Minden szavával elvarázsolt.” – Bookgasms Book Blog
Nem nyugszom, amíg nem leszel az enyém! Ez a férfi úgy tart a markában, ahogy arra senki más nem lenne képes. Talán azért, mert a szívem az övével egy ritmusra dobban. Talán azért, mert a testem egyedül az ő testére vágyik. Talán, mert azt gondolta, hogy már azelőtt szerelmes lett belém, mielőtt egyáltalán megpillantott volna. Tévedett, mert nem én voltam az, akit a szerelmének tartott. Még soha semmi miatt nem szenvedtem annyira, mint e miatt a kis titok miatt. Azt gondolta, hogy az övé vagyok. De nem volt igaza. A sors sosem akarta, hogy az övé legyek. Csalókák az emlékeink, de most már tudom, mit akarok. Amire mindennél jobban szükségem van, az ő. Carter. Mindig is ő volt. És addig nem nyugszom, míg ő is ugyanannyira az enyém nem lesz, mint amennyire én az övé vagyok.

A USA Today és Wall Street Journal bestsellerszerző, Willow Winters négyrészes sorozatával hozza el olvasóinak a Crossok világát. A bűn szívében-sorozat befejező része csodálatosan drámai lezárása a botrányosan túlfűtött, elképesztően izgalmas történetnek.

„Ha az után sóvárogtál, hogy a sorozat nagyszabású, kalandos véget érjen, akkor most valóra vált a kívánságod!” – Bookalicious Babes Blog

„Nagyon élveztem a remekül megírt Végtelen stílusát.” – Amity Book Blog

„Feszültséggel és érzelmekkel teli regény.” – A Literary Perusal

„Az olvasó az izgalomtól remegve várja, mi jót tartogat a következő oldal.” – Lip Biter

30%
4399 Ft
3079 Ft
Előrendelem
Elérhetőség: Nincs készleten, előrendelhető
Megjelenés dátuma: 2022-11-15

Kiadó újdonságai

KATEGÓRIA BESTSELLEREI

TOVÁBBI AJÁNLATOK

Szívtelen
Szívtelen
4399 Ft
3079 Ft
30%
Miattad bízom
Miattad bízom
4199 Ft
2939 Ft
30%
Érted élek
Érted élek
4199 Ft
2939 Ft
30%