Nincs engedélyezve a javascript.
Könyörtelenül
Mézesmadzag
Végjáték

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
2 646 Ft
Borító ár:
2 940 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
2 646 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Sam Capra kegyetlen kutyaszorítóba kerül. A volt CIA ügynöknek egy kockázatos merényletet kell végrehajtania, ha nem akarja elveszíteni az egyetlen embert, aki igazán fontos neki...
Kedvencnek jelölöm
Szeretnék értesítést kapni, ha ismét rendelhető
Leírás
Raktári kód:
129830
ISBN:
9786155418044
EAN:
9786155418044
Megjelenés:
2013.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
416
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
340
Sam Capra kegyetlen kutyaszorítóba kerül. A volt CIA ügynöknek egy kockázatos merényletet kell végrehajtania, ha nem akarja elveszíteni az egyetlen embert, aki igazán fontos neki...
Sam csecsemőkorú kisfiát elrabolja egy titokzatos és rendkívül befolyásos szervezet. Az emberrablók kegyetlen ajánlattal állnak elő: visszaadják a gyereket, de csak abban az esetben, ha Sam megkeres és megöl valakit, aki a leleplezésükre készül. Sam elvállalja a feladatot, mert vissza akarja kapni a gyermekét. A férfi nyomába ered, és ezzel kezdetét veszi a versenyfutás az idővel.
A Sam Capra-sorozat második darabjában tovább fokozódik a tempó és a feszültség. Gyilkosok, árulók, összeesküvők és akció minden mennyiségben.
Jeff Abbott napjaink egyik legjobb és legnépszerűbb thrillerszerzője. Minden egyes regényében az összetett karakterek és a kőkemény akció robbanásveszélyes elegyét állítja elő. Alig bírjuk kivárni a következő regénye megjelenését. - (Associated Press)
Az Adrenalinhoz hasonlóan Jeff Abbott új könyve is egy hihetetlenül pörgős thriller, középpontjában egy morális válságba került, szerethető főhőssel. Sam Capra rendkívül nehéz helyzetben van: ölnie kell, ha vissza akarja kapni elrabolt kisfiát. Abbott írói bravúrja, hogy az utolsó pillanatig nyitva hagyja a kérdést: vajon Sam megteszi, amire rá akarják kényszeríteni? Reméljük, sokszor találkozunk még ezzel a remekül megalkotott figurával. - (Booklist)
A texasi születésű Jeff Abbott számos díjjal kitüntetett krimi- és thrilleríró történelem és irodalom szakon diplomázott, majd a reklámszakmában dolgozott. Jelenleg a texasi Austinban él feleségével és két fiával.
Vélemények